Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ

(ΣΕΤ) Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - Ο ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ - ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ

ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-1204




Παρουσίαση

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Η άνοιξη στη Στοκχόλμη, όταν αρχίζουν να ξεπαγώνουν τα νερά, φέρνει στην επιφάνεια του ποταμού έναν μαύρο πλαστικό σάκο που κρύβει μια νεκρή γυναίκα. Η ντετέκτιβ Κριστίνα Βέντελ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το έγκλημα. Άνθρωποι με προσωπικά προβλήματα, καλλιτέχνες που οι καριέρες τους δεν τους δικαίωσαν, όμορφες γυναίκες που εμπορεύονται το κορμί τους αποτελούν τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται στη ειδυλλιακή πρωτεύουσα του Βορρά. Ο Θοδωρής Καλλιφατίδης περιγράφει, με τη γνωστή στοχαστική ματιά του, τη σημερινή κοινωνία όπου τίποτα δεν είναι όπως δείχνει.
Ο ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ: Η ηλιόλουστη αυγουστιάτικη Κυριακή δεν δικαιολογούσε την πτώση του ιδιωτικού αεροπλάνου. Οι επιβάτες, όλοι γνωστά πρόσωπα της υψηλής σουηδικής κοινωνίας και ένα άγνωστο μελαμψό αγόρι. Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Η ντετέκτιβ Κριστίνα Βέντελ, προσπαθώντας να ανακαλύψει την ταυτότητα του μικρού αγοριού βρίσκεται αντιμέτωπη με καλά κρυμμένα μυστικά που η αποκάλυψή τους θα τίναζε αυτήν την κοινωνία στον αέρα. Το δίλημμα είναι μεγάλο. Ο Θοδωρής Καλλιφατίδης διεισδύει στις ανθρώπινες σχέσεις με τη στοχαστική ματιά του και περιγράφει τη σημερινή κοινωνία όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ: Με έκπληξη είδε μια γυναίκα που της έμοιαζε. Θα μπορούσαν να είναι δίδυμες. Σήκωσε το πιστόλι ξέροντας ότι δε θα ήταν εύκολο να το χρησιμοποιήσει, θα ήταν σαν να πυροβολούσε τον εαυτό της. Η Κριστίνα Βέντελ, η γοητευτική τριανταπεντάχρονη αστυνομικός, βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα προσπαθώντας να ανακαλύψει αυτούς που την εκβιάζουν, να αποδείξει την αθωότητά της σε μια δολοφονία και να προλάβει έναν νέο φόνο. Ταυτόχρονα, μετά από πολύ καιρό, ερωτεύεται με πάθος... Ο Θοδωρής Καλλιφατίδης, με αφορμή τις αναζητήσεις της Κριστίνας, περιγράφει τις σχέσεις των σύγχρονων ανθρώπων με φόντο μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και οδηγεί τα μέλη της στη μοναξιά. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Ο ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ
ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2006
Αριθμός σελίδων862
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0770-1204
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

pasvas, kpipilos, Νούφριος Χαράλαμπος

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS