Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΕΞΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ (ΤΡΙΤΟΜΟ)

ΛΕΞΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ (ΤΡΙΤΟΜΟ)

+
-
KENNEDY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2872-0025
Τιμή Έκδοσης
€120.00
Τιμή Πολιτείας
€84.00
(-30%)
Κερδίζετε €36.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην παρούσα πλήρως αναθεωρημένη και πολλαπλά εμπλουτισμένη έκδοση, του περιεκτικότατου Οξφορδιανού Μουσικού Λεξικού του, ο Μάικλ Κένεντι εντάσσει περίπου 11.000 λήμματα πολυποίκιλης μουσικής θεματολογίας: Συνθέτες (στα λήμματα των οποίων ως επί το πλείστον περιέχονται ακριβείς και ενημερωμένοι κατάλογοι των έργων τους με τις προβλεπόμενες "διανομές"). Εκτελεστές όλων των ειδών (Αρχιμουσικοί, Σολίστες οργάνων, Τραγουδιστές κ.λπ.). Διάσημες ορχήστρες και μουσικοί οργανισμοί (με περιληπτικές αναφορές στην Ιστορία τους). Ονομασίες και στοιχεία για τις σπουδαιότερες μουσικές δημιουργίες (συμφωνικά έργα, όπερες, μπαλέτα, μιούζικαλ κ.λπ.). Μουσικοί Όροι και Δομικές Μορφές, Ιστορία και Λειτουργικότητα των οργάνων, Φυσιογνωμίες της Μουσικογραφίας και της Μουσικοκριτικής, Τίτλοι μουσικών βιβλίων και συγγραμμάτων, κ.λπ.-κ.λπ. Ένα συγκεκριμένο επίσης χαρακτηριστικό του Λεξικού είναι η εκτενής και εμπεριστατωμένη του αναφορά στους ζώντες συνθέτες και το έργο τους. Με τον τρόπο αυτό αποτελεί αναμφίβολα την πιο ενημερωμένη και σύγχρονη -σε σχέση προς το περιορισμένο της μέγεθος- μουσική ανασκόπηση που διαθέτει η αγγλική βιβλιογραφία.
Έτσι, από το πρώτο ως το τελευταίο της λήμμα, η παρούσα βελτιωμένη έκδοση, έρχεται να χρησιμεύσει ως απαραίτητο βοήθημα, τόσο στους μουσικούς και στους μουσικόφιλους κάθε απόχρωσης (φίλοι της συμφωνικής μουσικής, της μουσικής δωματίου, της όπερας, ραδιοακροατές, τηλεθεατές, "δισκόφιλοι", κ.λπ.) όσο και σ' όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μουσική πληροφόρηση και -γιατί όχι- μουσική κατάρτιση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΜΠΛΕ ΟΔΗΓΟΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 1993
Αριθμός σελίδων1640
Διαστάσεις19x25
ΜετάφρασηΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΡΩ
ΕπιμέλειαΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΝΕΝΤΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2872-0025
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
€8.66 €3.46
(-60%)
Κερδίζετε €5.20
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS