Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ( BEST SELLER /ΣΕΙΡΑ )

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

KOONTZ DEAN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0243




Παρουσίαση

Ο Τζίμι Τοκ γεννιέται μια νύχτα με άγρια θύελλα, την ώρα που στην Εντατική του ίδιου νοσοκομείου ο παππούς του αφήνει την τελευταία του πνοή. Όμως λίγο πριν ξεψυχήσει, προβλέπει ότι στη ζωή του εγγονού του θα υπάρξουν πέντε μαύρες μέρες - πέντε ημερομηνίες που ο Τζίμι θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα φοβερά τους συμβάντα. Η πρώτη θα είναι στα είκοσί του χρόνια, η τελευταία στα τριάντα. . . Ποια τρομακτικά γεγονότα τον περιμένουν αυτές τις κρίσιμες μέρες; Ποιους εφιάλτες θα αντιμετωπίσει και ποιοι κίνδυνοι θα απειλήσουν τη ζωή του; Ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Τζίμι καθώς εξελίσσεται η ιστορία θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και θα απαιτήσει όλο το κουράγιο και τη δύναμη της ψυχής του. Με κάθε μάχη που θα δίνει θα έρχεται και πιο κοντά σε μια μοίρα που δε θα μπορούσε ούτε καν να φανταστεί. Γιατί το ποιος είναι ο Τζίμι και τι πρέπει να επιτύχει σ’ αυτές τις πέντε μέρες που ο κόσμος του ανατρέπεται, είναι ένα μυστήριο τόσο επικίνδυνο όσο και θαυμαστό. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLIFE EXPECTANCY
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2007
Αριθμός σελίδων430
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ
ΕπιμέλειαΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΝΤΖ ΝΤΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0243
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

georgatc, lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

freesmoke, M4r14, michael1976, Zyro, DORA76, Alka, lab.alex, Aris69

Κριτικές για το προϊόν

[11/04/2013] kostas1966.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ είναι μια πολυσαλάτα-σπεσιαλιτέ όπως αποδεικνύεται-του συγγραφέα. Ανακατεύει πολλά συστατικά όπως χιούμορ,ένταση,αγωνία,φόβο,αφήγηση σε πρώτο αλλά και τρίτο πρόσωπο και άλλα συμπαθή η μη συναισθήματα και τρικ. Ο Dean Koontz κατάφερε να φέρει σε πέρας τα ανακατέματά του και να με ξαφνιάζει συνέχεια. Είναι τεχνίτης και αυτό φάνηκε και από την "ταχύτητα" αν και εκεί ήταν πιο σοβαρός & ευθυτενής. Οι προφητείες του (πληθυντικός διότι δεν είναι μόνο μια) κυλούν με ιδρώτα -κρύο ιδρώτα- και καημό για τους αποδέκτες τους.Ταυτόχρονα κυλούν ευχάριστα και απολαυστικά για εμάς τους αναγνώστες,εφαρμόζουν δε τέλεια σε θάλασσες και ακτές για καλοκαιρινή ενασχόληση. Τέλος η προσιτή του τιμή -bell γαρ- το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Όλα τα παραπάνω φυσικά ισχύουν αν το δούμε ως καλοκαιρινό επιδόρπιο-πνευματικό-μπαλκονιού.Διότι ο αμερικανάκος φιλαράκος μου δεν έχει το εκτόπισμα των Ισπανών γιγάντων (Ζαφόν,Σομόθα,Ρεβέρτε) κι όποιος τον υπερεκτιμήσει θα πικραθεί.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ένας άνθρωπος χωρίς πατρίδα
VONNEGUT KURT
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS