Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 2022 // ΛΕΞΕΙΣ, ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 2022

ΛΕΞΕΙΣ, ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ [Αρχιμανδρίτης]
Κωδ. Πολιτείας: 2095-0044




Παρουσίαση

Αν ρίξουμε ένα βλέμμα στη σημερινή ανθρωπότητα, στα έθνη, στις κοινωνίες, στις οικογένειες και στα άτομα, από τις εκδηλώσεις τους θα αντιληφθούμε ότι ζουν υπό την επήρεια και την παρουσία του διαβόλου. Διότι τί είναι εκείνο που δημιουργεί τους πολέμους και τις αλληλοεξοντώσεις των εθνών; Τί είναι είναι εκείνο που διαβιβρώσκει τη μεταξύ τους αγάπη των κατοίκων ενός έθνους, μιας πόλεως, ενός χωριού; Τί είναι εκείνο πού φέρνει τις διαμάχες και τις έριδες και τους χωρισμούς στις οικογένειες; Τί είναι εκείνο που διασπά την προσωπικότητα του ανθρώπου, ενώ ενώ άλλος θέλει να είναι ο άνθρωπος, άλλος αποδεικνύεται στην πραγματικότητα, και δημιουργούνται μέσα τους συγκρούσεις και αληθινή κόλαση; Τί είναι εκείνο που εμποδίζει τους μεγάλους να καταλαβαίνουν τους μικρούς, και τους μικρούς να έχουν εμπιστοσύνη στους μεγάλους και να υπακούν, και έτσι έχουμε μια άνευ προηγουμένου ασυνεννοησία και διάσταση μεταξύ μικρών και μεγάλων; Τί είναι εκείνο που κάνει τη νεότητα μέρα με την ημέρα να αφηνιάζει όλο και περισσότερο; Τί είναι εκείνο που άγει και φέρει τους ανθρώπους σε κάθε είδους ανομολόγητες πράξεις και ενέργειες; Τί είναι εκείνο που οδήγησε μικρούς και μεγάλους σε μια ζωή, η οποία κάθε άλλο παρά λογική είναι, κάθε άλλο παρά ανθρώπινη, κάθε άλλο παρά χριστιανική; Ο άρχων του σκότους, ο διάβολος.
Αυτός είναι ο θεός του αιώνος τούτου, που τύφλωσε τις διάνοιες των ανθρώπων και κυβερνά και διευθύνει και αλωνίζει και άγει και φέρει τους ανθρώπους, υποχρεώνοντάς τους να κάνουν τα θελήματά του, αφού προηγουμένως κατόρθωσε να τους πείσει να νομίζουν ότι αυτός δεν υπάρχει. Ο διάβολος τίποτε το καλό δεν έχει. Υπόσχεται όλα τα καλά, αλλά δίνει ό,τι έχει: τα κακά. Υπόσχεται ειρήνη και δίνει πόλεμο. Υπόσχεται παρηγοριά και δίνει αγωνία. Υπόσχεται ησυχία και δίνει ταραχή. Υπόσχεται χαρά και δίνει λύπη. Υπόσχεται αγάπη και δίνει μίσος. Υπόσχεται σοφία και δίνει μωρία. Υπόσχεται σωτηρία και δίνει απώλεια. Ο διάβολος είναι ο ίδιος δυστυχής, το δυστυχέστερο ον. Πώς είναι δυνατόν να κάνει ευτυχισμένο τον άνθρωπο; [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΙΕΡΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ "ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ"
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις16x11
Κωδικός Πολιτείας2095-0044
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ThanosNN

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

collector_gr, thanmos, mroussos, georgianoti, ThanosNN, mickarako, ΚΟΣΜΑΣ Δ, rouser, qurashee

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS