Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

+
-
LODGE GYTHA
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1187
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ιούλιος 1983
Η βραδιά είναι ιδιαίτερα ζεστή όταν μια παρέα επτά εφήβων αποφασίζει να κατασκηνώσει στο δάσος. Όλοι τους είναι έξυπνοι, όμορφοι, και το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό. Η μικρότερη της παρέας, η Ορόρα Τζάκσον, είναι πανευτυχής που την κάλεσαν να πάει μαζί τους.
Όλα κυλούν όπως συνήθως: πίνουν, χορεύουν, μαλώνουν, ανταλλάσσουν τα πρώτα φιλιά. Κάποια ζευγαράκια γλιστρούν στις σκιές του δάσους, και κάποιοι μένουν πίσω με τη ζήλια και την ερωτική απογοήτευση να τους βασανίζουν. Το ξημέρωμα θα τους βρει όλους εκεί.
Όλους εκτός από την Ορόρα...
Οι φίλοι της ισχυρίζονται πως την τελευταία φορά που την είδαν, το βράδυ προτού πάει για ύπνο, ήταν μια χαρά. Ξεκινάει μια εξονυχιστική έρευνα, μα η έφηβη παραμένει άφαντη.
Τριάντα χρόνια αργότερα, το πτώμα της Ορόρα βρίσκεται θαμμένο σε μια κρυψώνα στο έδαφος, για την οποία γνώριζαν μόνο οι έξι φίλοι. Ο επιθεωρητής Τζόνα Σινς, νεαρός αστυνομικός τότε στη μικρή τους πόλη, αναλαμβάνει να λύσει την παλιά υπόθεση που ανοίγει ξανά. Τώρα είναι αποφασισμένος να μάθει επιτέλους τι συνέβη εκείνη τη βραδιά.
Η έρευνά του θα φέρει την παρέα πίσω στο δάσος, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με τα γεγονότα που οδήγησαν τη φίλη τους στον θάνατο και άλλαξαν τους ίδιους για πάντα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSHE LIES IN WAIT
ISBN139789606058264
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων472
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΛΑΕΙΡΑ
ΕπιμέλειαΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΟΤΖ ΓΚΙΘΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-1187
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[10/02/2020] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΙΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΤΖΟΝΑ ΣΙΝΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ (ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ)ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ
HARNER MICHAEL
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Μπάμπιτ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS