Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

+
-
MALOT HECTOR
Κωδ. Πολιτείας: 0550-0319
Τιμή Έκδοσης
€8.12
Τιμή Πολιτείας
€5.68
(-30%)
Κερδίζετε €2.44


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι πρόγονοί μου ήταν ψαράδες. Ο πατέρας μου ήταν το τελευταίο από τα έντεκα παιδιά και ο παππούς μου με μεγάλη δυσκολία κατόρθωνε να συντηρεί την οικογένειά του, γιατί στο επάγγελμά του, καθώς και σε άλλα επαγγέλματα, το κέρδος δεν ήταν ανάλογο με τον κόπο.
Δεκαοχτώ χρονών ο πατέρας μου πήγε να υπηρετήσει στο πολεμικό ναυτικό. Η πολιτεία καλεί όλους τους ναυτικούς να υπηρετήσουν και τους έχει στη διάθεσή της 32 χρόνια, από 18 χρονών ως 50. Έφυγε, μη γνωρίζοντας ούτε να διαβάζει, ούτε να γράφει. Γύρισε γραμματισμένος σα δάσκαλος.
Το Λιμάνι του Θεού, η πατρίδα μας, γειτόνευε με τα αγγλικά νησιά. Η κυβέρνηση είχε διατάξει να σταθμεύει στο λιμάνι μας μια πολεμική κορβέτα, που είχε για προορισμό να εμποδίζει τους κατοίκους της αγγλικής Υερσέης να έρχονται να ψαρεύουν στα νερά μας. Σ' αυτή, λοιπόν, την κορβέτα διατάχτηκε να συνεχίσει την υπηρεσία του. Αυτό ήταν μεγάλη εύνοια για τον πατέρα μου, γιατί είναι ευτύχημα να κάνει κανείς τη θητεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Δεκαπέντε μήνες μετά την απόλυσή του από το ναυτικό, ήρθα εγώ στον κόσμο, μήνα Μάρτιο, μέρα Παρασκευή, με νέα σελήνη. Από τα σημάδια αυτά προμάντεψαν ότι θα περάσω στη ζωή μου πολλές περιπέτειες, ότι θα κάνω θαλασσινά ταξίδια, ότι θα είμαι πολύ δυστυχής, εκτός αν η σελήνη είχε καμιάν ευεργετική επίδραση στην τύχη μου.
Περιπέτειες πέρασα και ακριβώς αυτές "μέλλω" να διηγηθώ. Θαλασσινά ταξίδια έκανα. Η σελήνη έφερνε συχνά αντίδραση στις κακές επιδράσεις της Παρασκευής και μεταξύ τους γινόταν κάποια πάλη. Ποια από τις δυο νίκησε θα κρίνετε σεις οι αναγνώστες, στο τέλος της ιστορίας μου αυτής. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΑΣΤΗΡ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1985
Αριθμός σελίδων172
Διαστάσεις24x17
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
ΜετάφρασηΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Π. Δ.
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΛΟ ΕΚΤΟΡ
Κωδικός Πολιτείας0550-0319
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

paulosstrouggaris, MelinaD

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€34.70 €13.88
(-60%)
Κερδίζετε €20.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS