Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΕΤ 3 ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΚΑΡΗ // ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΑΜΥΝΑ ΖΩΝ

ΣΕΤ 3 ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΚΑΡΗ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ - Ο ΤΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-1203




Παρουσίαση

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ: Ένα μυθιστόρημα γοργό, τραχύ, αστείο χωρίς να το δείχνει, σκιαγραφεί τον κεντρικό ήρωα, τον αστυνόμο Χαρίτο, απογοητευμένο, γκρινιάρη, δύστροπο κι απίστευτα μισογύνη. Η αστυνομική πλοκή είναι έξοχα συγκροτημένη με μια σειρά από φόνους, συνδεδεμένους με το λαθρεμπόριο με τις πρώην ανατολικές χώρες αλλά και τον κόσμο των ΜΜΕ. Αλλά το "Νυχτερινό Δελτίο" αξίζει κυρίως για το οξυδερκές πορτρέτο που σκιαγραφεί γύρω από τη σημερινή, καθημερινή, οικεία Αθήνα: από τη μόλυνση και τα εμπόδια στην κυκλοφορία έως τα προβλήματα που απορρέουν από τη συρροή των ξένων μεταναστών. (Εφημερίδα Le Monde)
ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ: Ξαφνικά, στις διακοπές του, ο Χαρίτος βρίσκεται με το πτώμα ενός αγνώστου που δεν ξέρει γιατί τον σκότωσαν. Ενώ ψάχνει στο σκοτάδι να βρει τον δολοφόνο, ο προϊστάμενος του του φορτώνει κι έναν δεύτερο φόνο, του πασίγνωστου ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Κούστα. Αρχίζοντας να ξετυλίγει το νήμα των δύο φόνων, ο Χαρίτος ανακατεύεται με τον κόσμο της νύχτας, του ποδοσφαίρου και των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Προσπαθώντας ν' ανακαλύψει πως συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους, κινδυνεύει να απολυθεί γιατί κάποιοι δεν θέλουν να εξιχνιάσθουν τα εγκλήματα...
Η Άμυνα ζώνης είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στην σύγχρονη Αθήνα με την διεισδυτική και ανατρεπτική ματιά του Πέτρου Μάρκαρη.
Ο ΤΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ: Ποιος θεωρεί ύποπτη την αυτοκτονία ενός γνωστού επιχειρηματία, όταν γίνεται μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών; Η απάντηση είναι, κανείς, εκτός από τον αστυνόμο Χαρίτο που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, βαριέται και ψάχνει τρόπο να διασκεδάσει την πλήξη του. Όταν οι δημόσιες αυτοκτονίες συνεχίζονται, η αρχική αδιαφορία των αρμοδίων μετατρέπεται σε πανικό, και ο Χαρίτος, στην πορεία των ερευνών του, ανακαλύπτει ότι όσο εκείνος βρίσκεται σε άδεια κάποιοι μηχανορραφούν να του φάνε τη θέση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Τώρα δεν ψάχνει μόνο να διασκεδάσει την πλήξη του αλλά να σώσει και την καρέκλα του. Το μυστικό όμως είναι θαμμένο βαθιά μέσα στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδας... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ
Ο ΤΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων1302
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0770-1203
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84
ΤΟ ΠΟΛΥΓΑΜΟ ΦΥΛΟ
VILAR ESTER
€10.70 €4.28
(-60%)
Κερδίζετε €6.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS