Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ // Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-1364




Παρουσίαση

Ένας Έλληνας από τη Γερμανία, ο Αντρέας Μακρίδης, αυτοκτονεί στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία δεν έχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, δύο μέρες μετά, η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα παίρνει ένα σημείωμα, το οποίο ισχυρίζεται πως ο Μακρίδης δολοφονήθηκε. Το σημείωμα υπογράφουν «οι Έλληνες του '50». Στην αρχή όλοι το θεωρούν ως ένα κακόγουστο αστείο, εκτός από τον αστυνόμο Χαρίτο. Όταν «οι Έλληνες του '50» αρχίζουν να δολοφονούν, τότε οι υποψίες του Χαρίτου επαληθεύονται.
Ποιοι είναι αυτοί «οι Έλληνες του '50», που σήμερα θα πρέπει να κοντεύουν τα ενενήντα;
Ο Χαρίτος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο σε μια Αθήνα υπό κατάρρευση, ενώ, την ίδια στιγμή, η Κατερίνα, η κόρη του, δέχεται επίθεση των χρυσαυγιτών, που τη στέλνει στο νοσοκομείο.
Το "Τίτλοι Τέλους" είναι ο επίλογος της «Τριλογίας της Κρίσεως». (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2014
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ ΒΑΣΩ
Κωδικός Πολιτείας0770-1364
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Sylvoni

Κριτικές για το προϊόν

[28/08/2018] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ωραίο αστυνομικό βιβλίο, με ενδιαφέρουσα πλοκή που διαβάζεται ευχάριστα.. Χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα βιβλία της σειράς το συγκεκριμένο μου φάνηκε ενδιαφέρον.
[02/08/2015] artech.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Όπως και τα υπόλοιπα δύο της «τριλογίας της κρίσης», έχουν καλή μεν πλοκή, αλλά η λύση που εμφανίζεται στο τέλος είναι πολύ χαλαρά δεμένη με την πλοκή (θα μπορούσε δηλαδή άνετα να ανήκει σε άλλη ιστορία). Οι χαρακτήρες είναι καλοδουλεμένοι, αλλά ―ενδεχομένως επειδή είναι σταθεροί στα μυθιστορήματά του― οι διάλογοι μεταξύ τους πολλές φορές δεν πείθουν (πια). Υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία δεν δένουν με τη σημερινή πραγματικότητα: πχ σπάνια χρησιμοποιούνται τα σιντί, δεν αποκαλούνται δισκέτες και δεν υπάρχει μοντέλο αυτοκινήτου Ford Laguna. Δεν είναι κακό βιβλίο, αλλά μπορεί ο κύριος Μάρκαρης να κουράστηκε και συνεπώς να κούρασε.
[31/07/2014] steliosp.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Μέτρια πλοκή για τα δεδομένα του Μάρκαρη. Και σε αυτό, όπως και στα προηγούμενα 1-2 βιβλία του, υπάρχουν ανορθογραφίες, καθώς και συντακτικά λάθη. Απαράδεκτο για τον εκδοτικό οίκο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ
FOUCAULT MICHEL
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50
Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
NORTHRUP CHRISTIANE
€39.19 €15.68
(-60%)
Κερδίζετε €23.51

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS