Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΣΑΝΤΑ

ΜΑΣΑΝΤΑ

+
-
ΖΥΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5594-0269
Τιμή Έκδοσης
€22.00
Τιμή Πολιτείας
€15.40
(-30%)
Κερδίζετε €6.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μέσα από τη φρίκη του πολέμου ξεπροβάλλει η Ελπίδα...
Σ' έναν κόσμο όπου το "gladius" αποδίδει Δικαιοσύνη και η ανθρώπινη ζωή δεν έχει την παραμικρή αξία, ένας στρατιώτης δίνει τις δικές του μάχες.
Ο Λεύκιος Αιμίλιος Μίλων, ο Αετοφόρος της Δεκάτης Ρωμαϊκής Λεγεώνας, της "Fretensis", μάχεται σκληρά για να σώσει τον Καίσαρα, την τιμή του και στο τέλος την ψυχή του.
Στο πλάι του η Εσθήρ, μια Χριστιανή Εβραία, που θα του αποκαλύψει τη δύναμη της Αγάπης. Μαζί, θα ταξιδέψουν από την αιματοβαμμένη Ιουδαία, στο κέντρο του πανίσχυρου Ρωμαϊκού κράτους και από εκεί θα φτάσουν στα πέρατα του κόσμου. Θα αντιμετωπίσουν συνωμοσίες, θα υπομείνουν μαρτύρια και θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185469726
Εκδότης24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 173
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων506
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας5594-0269
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μιλτιάδης Μ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Μιλτιάδης Μ

Κριτικές για το προϊόν

[03/07/2020] Μιλτιάδης Μ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
«Η αγωνία όλων είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Έβλεπα τα πρόσωπα των υπολοίπων και καταλάβαινα ότι βρίσκονταν σε υπερένταση. Ο πολεμικός πυρετός μας είχε περικυκλώσει όλους και οι μνήμες από τις μάχες μας, εκείνη την ώρα, ορμούσαν καταπάνω μας, πλημμύριζαν τα μάτια και αιχμαλώτιζαν το μυαλό μας. Δεν είχαμε συνηθίσει να πολεμάμε με αυτόν τον τρόπο. Ήμασταν Ρωμαίοι στρατιώτες και στα πεδία των μαχών πολεμούσαμε όρθιοι. Είχαμε συνηθίσει να στεκόμαστε αγέρωχοι και υπερήφανοι απέναντι στους εχθρούς της Ρώμης, να τους φοβίζουμε με τα βέξιλά μας και να τους τρομοκρατούμε με τους Αετούς μας. Αυτή τη φορά όμως ήταν διαφορετικά. Η τύχη της Ρώμης κρεμόταν σε μια κλωστή κι εμείς ήμασταν αναγκασμένοι να περιμένουμε. Η ζωή του Καίσαρα μπορεί να βρισκόταν σε κίνδυνο κι εμείς προσπαθούσαμε μα ανιχνεύσουμε την κατάσταση από μια χαραμάδα…»

Ανατροπές και αγωνία, πισώπλατα χτυπήματα και συνωμοσίες στην αυτοκρατορική Ρώμη. Το ύφος συναρπαστικό, κρατά τον αναγνώστη σε ένταση από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα! Εξαιρετική η ανάπτυξη των χαρακτήρων: έπιασα τον εαυτό μου να ταυτίζομαι με τον ήρωα στην συναρπαστική περιπέτειά του!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
ORWELL GEORGE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS