Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

+
-
MATHEWS HARRY
Κωδ. Πολιτείας: 0020-0087
Τιμή Έκδοσης
€9.29
Τιμή Πολιτείας
€6.50
(-30%)
Κερδίζετε €2.79


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το ιδιαίτερο αυτό βιβλίο του αμερικανού συγγραφέα περιγράφει 61 σύντομες σκηνές ποικιλότροπου αυνανισμού, διαφορετικών ανθρώπων, φύλων, ηλικίας, φυλής, επαγγελμάτων, σε 61 διαφορετικά ντεκόρ και 61 διαφορετικές ψυχικές καταστάσεις. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1983.

Ένας άντρας εξήντα οχτώ χρονώ είναι ξαπλωμένος σε ένα ξέστρωτο κρεββάτι κι αυνανίζεται. Το δωμάτιο, γεμάτο κούτες κι έπιπλα ακατάστατα βαλμένα, ανήκει σ' ένα όμορφο σπίτι που βλέπει στο Κέηπ Τάουν. Ο άντρας μόλις έχει εγκατασταθεί. Σε κάθε μετακόμιση που έκανε στη ζωή του ανακάλυπτε πως μόνο αφού αυνανιζόταν στον νέο χώρο αισθανόταν σαν στο σπίτι του. Η γυναίκα του τον πιέζει να μην καθυστερεί.

Ο μεγαλύτερος αυνανιστής του κόσμου, που ζει στη Βουδαπέστη, αυνανίζεται κάθε απόγευμα εργάσιμης ημέρας μόλις γυρίσει σπίτι του. Ζει σ' ένα μεγάλο διαμέρισμα και είναι μέλος του πολιτικού γραφείου του Ουγγρικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Στα εξήντα πέντε του σφύζει από ευρωστία και κέφι. Στο τέλος άλλης μιας σκληρής μέρας πηγαίνει κατευθείαν στο γραφείο του και ξετυλίγει ένα μεγάλο χαλί με έναν παγκόσμιο χάρτη από πάνω, διαστάσεων 6Χ6. Στο κέντρο βρίσκεται η Ουγγαρία, πιο συγκεκριμένα η Βουδαπέστη και ακόμα πιο συγκεκριμένα ο ίδιος. Στέκεται σ' αυτό το σημείο, κοιτάζει το σπέρμα του να πιτσιλίζει το επιπεδοσφαίριο και γελάει όλο χαρά όταν σκέφτεται όλους τους Ούγγρους που θα πρέπει να βρίσκονται εκεί όπου έπεσε το σπέρμα του: τους Ούγγρους που αυτή τη στιγμή είναι υπεύθυνοι σε εργαστήρια, σε πανεπιστήμια, σε επιχειρήσεις, σε τράπεζες. . .Σήμερα η Βουδαπέστη, αύριο ο κόσμος όλος. Και ο κόσμος αυτός θα είναι καλύτερος.

Ένας ανθρωπολόγος πλησιάζει ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι που στέκεται σε μια ακρογιαλιά κοντά στη Σούβα, στις νήσους Φίτζι, και που χωρίς να νιώθει ντροπή αυνανίζεται και εκσπερματώνει στο απαλό κύμα του Ειρηνικού. Ρωτάει το παιδί πώς λέγεται αυτό που κάνει. Η απάντηση του νέου είναι "Τοκολάνο", που σημαίνει "βυθίζω το φεγγάρι". (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSINGULAR PLEASURES
ΕκδότηςΑΓΡΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 1986
Αριθμός σελίδων80
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΡΑΛΛΙΔΗ ΙΟΥΛΙΑ
ΕπιμέλειαΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΘΙΟΥΣ ΧΑΡΙ
Κωδικός Πολιτείας0020-0087
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ ΜΕΡΗ
RYAN CARRIE
€20.00 €9.00
(-55%)
Κερδίζετε €11.00
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ SEX
BERMAN LAURA
€10.00 €4.00
(-60%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS