Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΥΡΟ ΧΩΜΑ

ΜΑΥΡΟ ΧΩΜΑ

BAUER BELINDA
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0376




Παρουσίαση

Ο Στίβεν Λαμπ, δώδεκα χρονών, σκάβει τρύπες στο χερσότοπο του Έξμουρ ελπίζοντας να βρει ένα πτώμα. Κάθε μέρα, μετά το σχολείο, ενώ οι συμμαθητές του παίζουν ανέμελοι, ο Στίβεν σκάβει, για να λυτρώσει την ψυχή του θείου Μπίλι, που δε γνώρισε ποτέ. Ο Μπίλι ήταν έντεκα χρονών όταν εξαφανίστηκε. Όλοι πιστεύουν ότι έπεσε θύμα του διαβόητου σίριαλ κίλερ Άρνολντ Έιβερι. Η γιαγιά του Στίβεν, όμως, αρνείται ακόμη να δεχτεί ότι ο γιός της είναι νεκρός. Καρφωμένη πάντα στο παράθυρο, τον περιμένει να φανεί.

Ο Στίβεν θέλει να βρει ό, τι απομένει από τον Μπίλι για να κλείσει πια την πληγή. Ίσως τότε η διαλυμένη οικογένειά του ξαναβρεί μια ισορροπία, και πάψουν να βαθαίνουν τα χάσματα ανάμεσα στη γιαγιά του, τη μητέρα του και τον ίδιο.
Αλλά τα μαύρα χώματα του Έξμουρ είναι ατέλειωτα, και μόνο ο Έιβερι ξέρει πού είναι θαμμένος ο Μπίλι. Γι' αυτό κι ο Στίβεν αποφασίζει να του γράψει, όσο πιο καλά μπορεί, ένα γράμμα. Κι έτσι αρχίζει ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ανάμεσα στο αγόρι που αναζητά απεγνωσμένα την αλήθεια και το δολοφόνο που πλήττει θανάσιμα στο κελί του.
Ένα παιχνίδι που θα εξελιχθεί πολύ πιο τρομακτικά απ' όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο Στίβεν... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBLACKLANDS
ISBN139789604509959
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 995
ΒραβείοDAGGER IN THE LIBRARY
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2010
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΤΟΜΠΡΟΥ ΒΙΚΥ
ΕπιμέλειαΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΟΥΕΡ ΜΠΕΛΙΝΤΑ
Κωδικός Πολιτείας2856-0376
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka, tim8

Κριτικές για το προϊόν

[18/07/2019] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
H Bauer εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία του κεντρικού θέματος του βιβλίου και 'πλάθει' τον βασικό νεαρό ήρωα με αρκετά πειστικό τρόπο - ωστόσο, το 1ο μέρος είναι ασαφές και αργό, το 2ο πιο ουσιαστικό, αλλά η πλοκή 'απογειώνεται'στις τελευταίες 30 σελίδες. Πρωτότυπο και περιπετειώδες μυθιστόρημα, αλλά αντιφατικό και άνισο. Προτείνεται για καλοκαιρινό ανάγνωσμα (ίσως και όχι μόνο).

Βαθμολογία: 3,9/5 ή 7,8/10.
[20/02/2019] Gsd.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλό. Οκ θα μπορούσε άνετα και καλύτερο όμως. Είναι πολύ γλαφυρό και αναλυτικό σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς κανένα λόγο. Δεν είναι κακό βιβλίο αλλά θα έπρεπε να είχε πιο πολύ δράση και ακόμα περισσότερο μυστήριο. Φτάνει κοντά στο τέλος για να καταφέρει να δραπετεύσει ο παιδοκτονος και μόλις εμφανίζεται τελειώνει σύντομα
[06/11/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου αυτού είναι ένα παιδί και ένας δολοφόνος κατά συρροή. Το εντυπωσιακό έδώ δεν είναι μόνο η πλόκή που είναι αρκετά πρωτότυπη, αλλά και το γεγονός ότι όλοι οι χαρακτήρες, ακόμη και αυτοί των παιδιών, είναι καλά δομημένοι, ενώ οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι επίσης αληθοφανείς και παίζουν αρκετά σημαντικό ρόλο στο βιβλίο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS