Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ // ALDINA 6

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ALDINA 6

+
-
CAROFIGLIO GIANRICO
Κωδ. Πολιτείας: 0920-1518
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η νεαρή Μαρτίνα έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της. Κανένας δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπόθεση ο θύτης είναι γιος ενός ισχυρού δικαστή. Μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, ντυμένη με τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν, που συστήνεται ως καλόγρια, επισκέπτεται τον δικηγόρο Γκουεριέρι, προκειμένου αυτός να αναλάβει την υπόθεση. Ποιο είναι το παρελθόν του θύματος και το αποτρόπαιο δράμα που στοιχειώνει την καλόγρια; Μια συναρπαστική δικαστική υπόθεση εκτυλίσσεται παράλληλα με ανθρώπινες τραγωδίες που αναζητούν λύτρωση.
Ο Τζανρίκο Καροφίλιο (Μπάρι, 1961), πρώην εισαγγελέας, ειδικευμένος στο οργανωμένο έγκλημα, με δράση κατά της Μαφίας, είναι πολυμεταφρασμένος συγγραφέας που έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία (λ.χ. το Premio Bancarella για το μυθιστόρημα II passato e una terra straniera). (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Επιμέλεια έκδοσης: ΖΩΗ ΜΠΕΛΛΑ-ΑΡΜΑΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΑΗΣ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAD OCCHI CHIUSI
ISBN139789600119565
ΕκδότηςGUTENBERG
ΣειράALDINA - ΜΥΣΤΗΡΙΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2018
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις20x13
ΜετάφρασηΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΜΑΜΑΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΟΦΙΛΙΟ ΤΖΑΝΡΙΚΟ
Κωδικός Πολιτείας0920-1518
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8, tanstil

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tim8, portokali

Κριτικές για το προϊόν

[07/10/2021] mismarg.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πειστικοί χαρακτήρες ιδίως αυτός του δικηγόρου Γκουεριέρι. Το γεγονός ότι ο συγγραφέας είναι πρώην δικαστής προσφέρει μια εκ των έσω καυστική σε ορισμένα σημεία οπτική στο δικαστικό δράμα/θρίλερ. Είναι ένα βιβλίο που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος.
[19/07/2019] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στα μυθιστορήματα του Καροφίλιο πέρα από τις γνώσεις δικαστικής ψυχολογίας που φαίνεται να κατέχει ο ίδιος, είναι η ανθρωπιά, η αμεσότητα και οι προσωπικές αδυναμίες, τα οποία αντιμετωπίζει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ, όμως, μαζί με τα δραματικά στοιχεία, διακρίνονται και αρκετά στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ που έλειπαν από τον βραβευμένο 'Ακούσιο μάρτυρα', δημιουργώντας μια πιο 'κλειστοφοβική' ατμόσφαιρα - οι ήρωες δείχνουν να είναι παγιδευμένοι από το αναπόφευκτο. Ίσως, τα 2 αρνητικά στοιχεία του βιβλίου είναι ότι καθυστερεί να 'ξετυλιχτεί' η πλοκή, και υπάρχει προβλέψιμο (κάπως) τέλος.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δικαστικό μυθιστόρημα που ξεχωρίζει και προτείνεται για τις μέρες του καλοκαιριού (και όχι μόνο).

Βαθμολογία: 4,2/5 ή 8,4/10.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Νανά
ZOLA EMILE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS