Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ( BEST SELLER /ΣΕΙΡΑ )

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

KELLERMAN JONATHAN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0262




Παρουσίαση

Η ντετέκτιβ Πέτρα Κόνορ έχει πολλές φορές βοηθήσει τον ψυχολόγο Άλεξ Ντέλαγουερ στην εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων. Αλλά αυτή τη φορά θα βρεθεί η ίδια στο μάτι του κυκλώνα, σε μια ιστορία με απρόσμενη εξέλιξη. . . Ένα τετραπλό φονικό συμβαίνει έξω από το κλαμπ Παραντίζο του Λος Άντζελες. Μοιάζει με συνηθισμένη ιστορία της νύχτας: ένας καβγάς στο πάρκινγκ, κάποιος πυροβολεί στα τυφλά, οι σφαίρες βρίσκουν τυχαία τέσσερις άσχετους ανθρώπους. Χωρίς καμία ουσιαστική ένδειξη, η υπόθεση βαδίζει ολοταχώς για το αρχείο. Ώσπου η Πέτρα αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό της. Και να αναζητήσει έναν πιθανό αυτόπτη μάρτυρα, που ίσως τώρα διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. . . Όμως οι σκοπιμότητες και τα παιχνίδια ισχύος μέσα στο Σώμα απειλούν να σαμποτάρουν την έρευνά της. Κι εν τω μεταξύ, ο Άιζακ Γκόμες, ένας ιδιοφυής νεαρός που κάνει μια στατιστική έρευνα στο Τμήμα της, διαπιστώνει μια παράξενη σύνδεση ανάμεσα σε μια σειρά από ανεξιχνίαστους φόνους. Τα θύματα δεν σχετίζονταν μεταξύ τους, όμως πέθαναν όλα με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια ημερομηνία - μια ημερομηνία που πλησιάζει ξανά. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTWISTED
ISBN139789604509218
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2008
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΛΕΡΜΑΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0262
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[07/01/2019] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΦΑΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS