Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΜ Τ.16Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ // ΩΡΙΓΕΝΗΣ Η΄

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΔΕΚΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ-ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΩΡΙΓΕΝΗΣ Η'

+
-
MIGNE P. J. [JACQUES - PAUL]
Κωδ. Πολιτείας: 7262-0036
Τιμή Έκδοσης
€23.32
Τιμή Πολιτείας
€18.66
(-20%)
Κερδίζετε €4.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Ελληνική Πατρολογία είναι πλέον διαθέσιμη από το Κέντρο Πατερικών Εκδόσεων. Πρόκειται για το μνημειώδες και ιστορικό έργο του J.-P. Migne του οποίου η έκδοση ολοκληρώθηκε από τον εκδοτικό μας οίκο. Είναι η διεθνής πηγή των Πατερικών και Βυζαντινών κειμένων. Περιέχει τα κείμενα όλων των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας και των άλλων εκκλησιαστικών συγγραφέων, ως και των μεγάλων ιστορικών χρονογράφων και των υπολοίπων Βυζαντινών συγγραφέων. Η Ελληνική Πατρολογία P.G. η οποία για πρώτη φορά εξεδόθη στην Ελλάδα, έχει επαινεθή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τα άλλα Ορθόδοξα Πατριαρχεία, από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, από τις είκοσι Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, από καθηγητές των ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων καθώς και άλλους αρμοδίους παράγοντες της επιστήμης και των γραμμάτων. Εκπαιδευτικοί, κληρικοί, επιστήμονες σχεδόν όλων των κλάδων, φοιτητές, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, ερευνητές και όλοι οι άνθρωποι των γραμμάτων και του πνεύματος έχουν ανάγκη αυτού του έργου. Κατά τα τελευταία έτη συνεχώς επεκτείνεται η στροφή προς τις κλασικές πνευματικές πηγές σε παγκόσμια κλίμακα. Τη πρώτη θέση στην παγκόσμια πνευματική αναζήτηση κατέχουν όλα τα κλασικά και διαχρονικά ελληνικά κείμενα. Τα κείμενα της Ελληνικής Πατρολογίας του J.-P. Migne, με τους 10.000 και πλέον τίτλους και τους 800 περίπου συγγραφείς, δεν είναι ανεπανάληπτα θησαυρίσματα μόνο της Ορθοδοξίας, αλλά και του Ελληνισμού.
Η Ελληνική Πατρολογία P.G. σήμερα αξιοποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο με τα εκδοθέντα για πρώτη φορά τρία θεματολογικά ευρετήρια. Επίσης, σημειούται ότι η ελληνική έκδοση της Ελληνικής Πατρολογίας του Migne έχει εμπλουτισθή με πολλά και αξιόλογα επιστημονικά συμπληρώματα χιλιάδων σελίδων, όπως πίνακες περιεχομένων, βιογραφικά στοιχεία, εισαγωγές, βιβλιογραφίες, συστηματικοί πίνακες αγιογραφικών χωρίων κ.α. Επισημαίνεται ιδαιτέρως ότι οι αγιογραφικοί πίνακες εκάστου τόμου έχουν ουσιαστική σημασία και μεγάλη πρακτικότητα. Μόνο δια των πινάκων αυτών δυνάμεθα εις το εξής να πληροφορούμεθα ευχερώς πώς ηρμήνευσαν οι Άγιοι Πατέρες, ανά τους αιώνες, τα εν δεδομένη στιγμή παρουσιαζόμενα αγιογραφικά χωρία. (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPATROLOGIA GRAECA
ΕκδότηςΚΕΝΤΡΟΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1999
Διαστάσεις25x18
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΝ ΖΑΚ - ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας7262-0036
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleutheriakos7

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Purgamiento, βιβλιοπόντικας

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS