Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ

ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ

+
-
SUTER MARTIN
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8433
Τιμή Έκδοσης
€14.40
Τιμή Πολιτείας
€4.32
(-70%)
Κερδίζετε €10.08


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν το Intercity ακινητοποιείται ξαφνικά, ο Γιόνας Μπραντ ούτε που μπορεί να διανοηθεί την περιπέτεια στην οποία θα μπλεχτεί.
Έξω υπάρχει ένας νεκρός κι ο Μπραντ κινηματογραφεί με την κάμερά του τη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στην τραπεζαρία του τρένου και κάνει ερωτήσεις στους επιβάτες.
Δουλεύει ως βιντεοδημοσιογράφος, ονειρεύεται όμως να γίνει σκηνοθέτης και το πρότζεκτ που είχε ετοιμάσει, το Μοντεχρίστο, μια ιστορία προδοσίας, απογοήτευσης και όψιμης εκδίκησης, έχει όλα τα στοιχεία ενός μπλοκμπάστερ - αρκεί κάποιος να του δώσει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει. Όταν ερωτεύεται τη Μαρίνε Ρουίθ, τα όνειρα που είχε εγκαταλείψει μπαίνουν και πάλι σε πρώτο πλάνο.
Τρεις μήνες αργότερα η μοίρα τού παίζει ένα παράξενο παιχνίδι: πέφτουν στα χέρια του δύο χαρτονομίσματα των εκατό φράγκων με τους ίδιους σειριακούς αριθμούς - γνήσια και τα δύο, όπως τον διαβεβαίωσαν άναυδοι οι υπάλληλοι της τράπεζας. Και αμέσως μετά κάποιοι μπαίνουν στο σπίτι του και το κάνουν άνω κάτω, ενώ ο ίδιος δέχεται επίθεση.
Ένα εξαιρετικό, επίκαιρο θρίλερ για τον κόσμο των τραπεζιτών, των χρηματιστών, των δημοσιογράφων και των πολιτικών από έναν μεγάλο συγγραφέα του καιρού μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η γραφή του Μάρτιν Ζούτερ είναι γοητευτική, ειρωνική και κομψή - ένας από τους καλύτερους γερμανόφωνους συγγραφείς της εποχής μας". (Πασκάλ Μπρυκνέρ, Le Nouvel Observateur)
"Ο Μάρτιν Ζούτερ ρίχνει έναν άνθρωπο χωρίς ιδιότητες στην καρδιά των πιο ανομολόγητων μυστικών του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος... Το Μοντεχρίστο μοιάζει σαν Γκρίσαμ γραμμένος από τον Ντύρρενματ..." (Livres Hebdo)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMONTECRISTO
ISBN139789601669311
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2018
Αριθμός σελίδων344
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΕπιμέλειαΛΑΜΠΑΚΗ ΕΛΕΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΖΟΥΤΕΡ ΜΑΡΤΙΝ
Κωδικός Πολιτείας3330-8433
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[13/10/2021] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα.Οι χαρακτήρες φτιαγμένοι ωραία, η γλώσσα απλή, ευχάριστη αλλά και έντονη. Υπάρχει αγωνία και ανατροπές σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου και η ιστορία άκρως ενδιαφέρουσα. Κάτι,που δεν μου άρεσε είναι κάποια μηνύματα που περνάει το βιβλίο. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΘΕΟΓΟΝΙΑ
HESIOD
€13.25 €5.96
(-55%)
Κερδίζετε €7.29
Η συνήθεια των 5
ROBBINS MEL
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS