Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

+
-
ΜΠΑΡΜΠΗΣ Ν. ΚΩΣΤΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1670-0132
Τιμή Έκδοσης
€7.00
Τιμή Πολιτείας
€5.60
(-20%)
Κερδίζετε €1.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μολονότι η προσπάθεια για τη συγκέντρωση των στοιχείων που παρατίθενται και μακροχρόνια στάθηκε και κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, δε θα τολμούσα να ισχυριστώ την απόλυτη πληρότητά τους. Οι ελλείψεις είναι από τα πράγματα αναπόφευκτες και προέρχονται από αίτια καθαρά αντικειμενικά: Το διάσπαρτο των στοιχείων που αφορούν στο αντικείμενο της εργασίας και η ατέλεια και ανισότητα των πληροφοριών δεν επιτρέπουν πάντοτε ή, πάντως, σε αρκετές περιπτώσεις δυσχεραίνουν την εξακρίβωση. Ορισμένες από τις ποικίλες πηγές πληροφοριοδοτήσεως δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμες για απάντηση στη σχετική έρευνα. Ένα ποσοστό από τα κληροδοτήματα είναι απονεκρωμένο, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, ενώ άλλα στενότατα τοπικιστικού χαρακτήρα αποφεύγουν την ευρύτερη δημοσιότητα και η ύπαρξη και λειτουργία τους ίσως να μην έγινε δυνατό να ιχνηλατηθεί. Ένας αριθμός χορηγών δεν παρέχει τις υποτροφίες του σε βάση περιοδικά τακτική - ίσως γιατί δε διαθέτει σταθερό ετήσιο εισόδημα, για τη χρηματοδότηση μόνιμων χορηγιών. Άλλοι φορείς με μια προηγούμενη σταθερότητα στις παροχές τους παύουν ξαφνικά να αναγγέλλουν την προσφορά νέων υποτροφιών και αποδείχθηκε πως δεν ήταν εύκολο να διαπιστωθεί, αν τούτο ήταν προσωρινή αναστολή της δραστηριότητας ή μονιμότερος παροπλισμός. Ακόμα, οι προβλέψεις ορισμένων προγραμμάτων που εκπονούνται σε μόνιμη βάση (λ.χ. του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών) υπόκεινται σε μεταβολές (ο αριθμός των χορηγιών βρίσκεται σε συνάρτηση με το σύνολο των σπουδαστών μιας κατηγορίας και ακολουθεί τις μεταβολές του κτλ.). Επίσης, καινούριες πηγές (όπως κληροδοτήματα, δωρεές, παροχές Οργανισμών, Ιδρυμάτων, Εταιρειών, χορηγίες ξένων Κυβερνήσεων κ.ά.) εμφανίζονται στη διαδρομή μιας ακαδημαϊκής περιόδου, με συνέπεια ο πίνακας μιας χρονιάς που θα μπορούσε ίσως τότε να διεκδικήσει την πληρότητα, να αποβάλει το χαρακτήρα αυτό το αμέσως επόμενο έτος. [...] (Από το προλογικό σημείωμα της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Προλογικό σημείωμα
Υποτροφίες εσωτερικού
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ
Στοιχειώδης εκπαίδευση (Δημοτικά Σχολεία)
Κατώτερη επαγγελματική εκπαίδευση (κατώτερες τεχνικές Σχολές)
Μέση γενική εκπαίδευση (Γυμνάσια - Λύκεια)
Μέση επαγγελματική εκπαίδευση (μέσες τεχνικές Σχολές - τεχνικά Λύκεια)
Ανώτερη επαγγελματική εκπαίδευση (Κ.Α.Τ.Ε.Ε. κτλ.)
Ανώτερη και ανώτατη γενική εκπαίδευση
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ
Υποτροφίες εξωτερικού
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΡΜΗΣ
Σειρά
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1670-0132
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak, DA VINCI, giovand, annabountzi, dpapis, kvzavolas, xristossakel, K.Vasileios, Pagouras7

Κριτικές για το προϊόν

[21/01/2019] Andy1979.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Παρόλο που βρισκόμαστε στην εποχή του διαδικτύου, το συγκεκριμένο βιβλίο δίνει τον απαραίτητο μπούσουλα για ψάξουμε στο διαδίκτυο σχετικά με υποτροφίες. Υπάρχουν πολλοί φορείς (κληροδοτήματα κλπ) που δεν έχουν σελίδες στο διαδίκτυο, οπότε μόνο το βιβλίο παρέχει τις πληροφορίες. Συνολικά περιέχονται 1.437 πηγές υποτροφιών στην Ελλάδα με τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις επικοινωνίας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ
CAPPONI NICCOLO
€19.41 €5.82
(-70%)
Κερδίζετε €13.59
ΚΑΒΑΦΗΣ: ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝ ΟΛΩ (+CD)
ΚΑΒΑΦΗΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
€11.90 €5.36
(-55%)
Κερδίζετε €6.54

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS