
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ (ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΣΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ
ΜΠΙΡΗΣ ΤΑΣΟΣΚωδ. Πολιτείας: 2705-0368
Τιμή Έκδοσης €30.43 | Τιμή Πολιτείας €21.30 | (-30%) |
Κερδίζετε €9.13 |
Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στις τρέχουσες συνθήκες, υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας καθώς α/πολλοί εκδότες υπολειτουργούν και επίσης πολλοί έχουν κλείσει χωρίς να μας ενημερώσουν, β/παρά τις δεκάδες έκτακτες προσλήψεις και εμείς οι ίδιοι υπάρχουν μέρες που δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στον όγκο εργασίας, γ/ οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της περιόδου και εμφανίζουν μεγάλη δυσλειτουργία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν δημιουργήσετε μία παραγγελία.
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Τι είναι αυτό που κάνει να έχουν μεταξύ τους τόση συνάφεια τα γκρεμισμένα μέλη ενός αρχαίου ναού ή θεάτρου;Παρά την καταστροφή που έχει επέλθει, εξακολουθούν να συνδέονται από μια ιδεατή γραμμή, που είναι τόσο ισχυρή ώστε η φθορά πολύ δύσκολα μπορεί να την εξαφανίσει. Πάνω της μπορείς να ανασυνθέσεις αυτά τα απομεινάρια, όσο λίγα και αν είναι, και να συλλάβεις με τη φαντασία σου το όλο από το οποίο προέρχονται.
Αυτός ο άυλος συνεκτικός ιστός είναι το ίχνος της συνθετικής δομής μια απολύτως ειδική ακολουθία σημείων, ταυτόχρονα και κύριος συνθετικός κανόνας.
Διατρέχει το αρχιτεκτόνημα απ' άκρου εις άκρο και σφραγίζει την ταυτότητά του, από την γέννηση ως το θάνατό του ακόμα και μετά από αυτόν.
Το περπάτημα με το νου πάνω στα σημάδια αυτού του ίχνους οδήγησε σε σκέψεις πολύ γενικότερες για την αρχιτεκτονική και τη διδασκαλία της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Περιεχόμενα
Γιατί γράφει ένας αρχιτέκτονας για την αρχιτεκτονική1. Προοίμιο
2. Ο δημόσιος χαρακτήρας της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης
3. Η βασική συνθετική δομή, κύριο στοιχείο της Κεντρικής Ιδέας
4. Ο βιολογικός τρόπος ανάπτυξης της αρχιτεκτονικής σύνθεσης
5. Ο προσανατολισμός σε μια φυσιοσκοπική διδασκαλία της αρχιτεκτονικής σύνθεσης
6. Ο δάσκαλος στις αρχιτεκτονικές συνθέσεις: βασικός συντελεστής ενός διαρκούς εκπαιδευτικού δρώμενου
7. Η Εναισθητική αντίληψη της αρχιτεκτονικής ως προϋπόθεση για την κριτική της ανάλυση και διδασκαλία
Γνώση και εντύπωση
8. Μία πειραματική πρόταση για ασκήσεις ανάλυσης και διερεύνησης του χώρου, με βάση τα κύρια δομικά στοιχεία συγκρότησής του. Ένα μεταβαλλόμενο μοντέλο-εργαλείο συνθετικών εφαρμογών
9. Η μοναχικότητα και η ανασφάλεια του σύγχρονου αρχιτέκτονα. Το ατελές της αρχιτεκτονικής διδασκαλίας
Κατάλογος φωτογραφιών - Βιβλιογραφία
Κριτικές για το προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.
Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Πλοήγηση
Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα
Επιτραπέζια ΠαιχνίδιαΠερισσότερα
ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα
Οι ήρωες της λατινοαμερικανικής ανεξαρτησίας είχαν την εξής κατάληξη ...
Οι ήρωες της λατινοαμερικανικής ανεξαρτησίας είχαν την εξής κατάληξη:
Οι Μιγκέλ Ιδάλγο, Χοσέ Μαρία Μορέλος, Χοσέ Μιγκέλ Καρέρα και Φρανσίσκο ντε Μορα...
