Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΠΝΙΓΜΟΣ

Ο ΠΝΙΓΜΟΣ

+
-
PALAHNIUK CHUCK
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0341
Τιμή Έκδοσης
€17.00
Τιμή Πολιτείας
€11.90
(-30%)
Κερδίζετε €5.10


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Βίκτορ Μανσίνι είναι εθισμένος στο σεξ, αλλά έχει και πολύ πιο σοβαρά προβλήματα. Πασχίζει να τα βγάλει πέρα με τα έξοδα της νοσηλείας της ηλικιωμένης μητέρας του, που πάσχει από Αλτσχάιμερ, δουλεύοντας τα πρωινά σ' ένα μουσείο-χωριό της Αμερικής του 18ου αιώνα, υποδυόμενος τον άποικο. Αυτή του η δουλειά, όμως, δεν αρκεί, και γι' αυτό έχει καταστρώσει ένα δαιμόνιο σχέδιο: συχνάζει σε ακριβά εστιατόρια και προσποιείται πως πνίγεται από το φαγητό, καθιστώντας στη συνέχεια τους «σωτήρες» του να νιώθουν υπεύθυνοι για κείνον σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Ο Πόλανικ με βιτριολικό χιούμορ, σαρκασμό και διορατικότητα στήνει έναν υπαρξιακό εφιάλτη, με βασικό άξονα τον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου σ' έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCHOKE
ISBN139789605212735
ΕκδότηςΑΙΟΛΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2017
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΟΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
ΕπιμέλειαΠΕΚΙΑΡΙΔΗ ΣΤΕΛΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΟΛΑΝΙΚ ΤΣΑΚ
Κωδικός Πολιτείας0110-0341
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

charal

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

nikolaras, Λευτέρης Αλυματήρης, AliceInNowland, pierre8_

Κριτικές για το προϊόν

[02/04/2020] Ssotiriaa.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μου άρεσε πάρα πολύ. Τα τελευταία κεφάλαια ανέτρεψαν τα πάντα. Παρά την έκτασή του ήταν ευκολοδιάβαστο και δεν με κούρασε στιγμή. Λάτρεψα το γεγονός ότι ήταν πολύ ανθρώπινο. Οι περιγραφές και η ψυχοσύνθεση των ηρώων ήταν περίπλοκη, αλλά ταυτόχρονα και κατανοητή. Δείχνει το μεγαλείο της φαντασίας του ανθρώπου. Το ότι είμαστε σε θέση, εάν φανταστούμε κάτι, να το πιστέψουμε και να το κάνουμε κομμάτι μας-δεν κάνω λόγο για το προϊόν και το ποιόν της φαντασίας, αλλά για την σπουδαιότητα της ίδιας της πράξης-. Το έχω ήδη δανείσει σε 3 άτομα και βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε χέρια 4ου. Για 'μένα αξίζει και βέβαια το προτείνω.
[23/03/2020] zorzzano.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Αναληθοφανείς καταστάσεις , ψεύτικοι -στα όρια του φανταστικού -ήρωες , βωμολοχία χωρίς λόγο. Το μήνυμα του συγγραφέα το ίδιο , η δημιουργία από την αρχή αφού προηγηθεί η καταστροφή. Δεν γράφεται κάθε μέρα "Fight Club" .Χάσιμο χρόνου.
[17/11/2019] kirkmoss .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δεδομένου ότι πρώτα διάβασα το "Fight Club", τολμώ να πω πως ο "Πνιγμός" μου άρεσε πολύ περισσότερο. Παρά την ωμότητα λόγω της την περίεργης πλοκής που εκτυλίσσεται, τίθενται ζητήματα καθημερινά που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Πολύ καλή η μετάφραση, καθώς μεταφέρεται με μεγάλη επιτυχία το χιούμορ του συγγραφέα το οποίο είναι και το κύριο χαρακτηριστικό του συγγραφέα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
BELIVEAU RICHARD
€13.90 €6.26
(-55%)
Κερδίζετε €7.64
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
TITMUSS CHRISTOPHER
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS