Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΙΤΖΕΡΤΟΝ

Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΙΤΖΕΡΤΟΝ

+
-
QUINN JULIA
Κωδ. Πολιτείας: 6082-0023
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η καλόκαρδη και οξυδερκής Πενέλοπε Φέδερινγκτον είναι από πάντα ερωτευμένη με τον Κόλιν Μπρίτζερτον, τον αδελφό της καλύτερής της φίλης. Για τη μισή της ζωή τον παρακολουθεί από την απόσταση που ορίζουν οι κανόνες και πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα για εκείνον. Όμως ακόμα και οι πιο άσπιλοι φαινομενικά άνθρωποι, κρύβουν μέσα τους βαθιά ένα μυστικό.
Ο Κόλιν Μπρίτζερτον έχει κουραστεί με τους κύκλους της υψηλής κοινωνίας που τον θεωρούν αποκλειστικά έναν ανεγκέφαλο γόη και ασχολούνται με τα λιβελλογραφήματα που γράφει για εκείνον η λαίδη Γουίσλνταουν, η περίφημη συγγραφέας της σκανδαλοθηρικής φυλλάδας. Ενώ προσπαθεί να πολεμήσει τις φήμες, η ζωή του παίρνει νέα αναπάντεχη τροπή, όταν ανακαλύπτει ότι η φαινομενικά άσπιλη Πενέλοπε Φέδερινγκτον κρύβει κι εκείνη βαθιά μέσα της ένα ανομολόγητο μυστικό. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςROMANCING MISTER BRIDGERTON
ISBN139786185229269
ΕκδότηςELXIS
ΣειράΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΡΙΤΖΕΡΤΟΝ 4
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΕΥΚΗ-ΒΟΡΓΙΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ
ΕπιμέλειαΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΙΝ ΤΖΟΥΛΙΑ
Κωδικός Πολιτείας6082-0023
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

SofNef

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

RoulaHatz, Marilia Kaplani, SofNef

Κριτικές για το προϊόν

[26/08/2022] renatatlp.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αξίζει κανείς να ξεκινήσει αυτή τη σειρά βιβλίων από την αρχή για να καταλάβει την ροή την οποία ακολουθεί η συγγραφέας (περιγράφει την οικογενειακή κατάσταση των ενδεχόμενων μνηστήρων και μετά αναφέρεται στην προσωπική ζωή του εκάστοτε Μπρίτζερτον). Επηρεασμένη από τη σειρά με τα έντονα χρώματα, την υπέροχη μουσική και την αρχιτεκτονική χλιδή του 19ου αι. ξεκίνησα με ενθουσιασμό να διαβάζω τα βιβλία. Δυστυχώς η μετάφραση στα ελληνικά δεν θεωρώ ότι ειναι αντιπροσωπευτική της ευγένειας ή ακόμα και της αφηρημένης αθωότητας που δίνει εσκεμμένα η συγγραφέας στα νεότερα άτομα. Φράσεις όπως: "πατητή", καταρώμενος αντί του πιο εύχρηστου καταριώντας, "κοίτα να δεις" και άλλα πολλά (στο πρώτο βιβλίο) φαντάζουν ανάρμοστα ή καλύτερα αταίριαστα του ρομαντισμού που προσδίδει το θέμα του βιβλίου και η εποχή και στο τέλος δημιουργούν την ανάγκη να προμηθευτεί κανείς την αγγλική έκδοση με την ελπίδα να μπει καλύτερα στο πνεύμα της εποχής/ για την καλύτερη κατανόηση των εμφατικών περιγραφών κτλ...
[19/02/2021] SofNef.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ενα ερωτικο μυθιστορημα που πραγματευεται το ανεκπλήρωτο, τον έρωτα δίχως ανταπόκριση.. με καλό τέλος. Αυτο δηλαδή που σπάνια συμβαινει στην πραγματική ζωή. Οι χαρακτήρες εξελίσσονται και ωριμάζουν. Η ηρωίδα ιδιαιτέρως δυναμική, με δεδομένο μάλιστα ότι αναφέρεται στην βικτωριανή εποχή. Νομίζω κάθε ασχημόπαπο που εξελίχθηκε σε κύκνο θα βρει κάτι -ή και πολλά- από τον εαυτο του. Συγκινητικά γλυκό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
NABOKOV VLADIMIR
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€16.92 €5.92
(-65%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS