Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΙΑΠΚΙΝ

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΙΑΠΚΙΝ

+
-
ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ Μ.
Κωδ. Πολιτείας: 1710-0194
Τιμή Έκδοσης
€16.92
Τιμή Πολιτείας
€11.84
(-30%)
Κερδίζετε €5.08


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα από τα κείμενα της σύγχρονης λογοτεχνίας μας που έχουν γίνει πια κλασικά -το βιβλίο με το οποίο ο Καραγάτσης πρωτοπαρουσιάστηκε και επιβλήθηκε ως πρώτης γραμμής πεζογράφος. Η συναρπαστική ιστορία και το δράμα ενός Ρώσου εμιγκρέ, που βρίσκεται ξαφνικά, ξεριζωμένος από τον τόπο του, στον κάμπο της Θεσσαλίας και που, όσο και να το προσπαθεί, αδυνατεί να εγκλιματιστεί στα ελληνικά χώματα. Η οριστική μορφή (από την 5η έκδοση) του δυνατού αυτού αφηγήματος, όπου έχουν διορθωθεί όλες οι ατέλειες του αρχικού κειμένου, χωρίς να χαθεί ούτε στο ελάχιστο ο αυθορμητισμός της πρώτης έμπνευσης. Έτσι, ο πρώτος αυτός Καραγάτσης, χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα από τη νεανική του χάρη, παρουσιάζεται με την πνευματική και τεχνική ωριμότητα του συγγραφέα του «Κοτζάμπαση του Καστρόπυργου» και του «Κίτρινου Φακέλλου». (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600500851
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
ΣειράΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 43
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων246
Διαστάσεις18x13
ΕικονογράφησηΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
Κωδικός Πολιτείας1710-0194
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[15/09/2020] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο, ένα μυθιστόρημα, που παρουσιάζει την ελληνική κοινωνία στο μεσοπόλεμο και ειδικότερα τη κοινωνία της Λάρισας.Το βιβλίο έχει εξαιρετική πλοκή, οι χαρακτήρες που παρουσιάζονται είναι πολλοί και με τόσο πετυχημένο τρόπο, ώστε νιώθεις να τους γνωρίζεις πολύ καλά, με αποκορύφωμα βέβαια τον ίδιο τον Λιάπκιν.Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, προβάλλοντας διάφορους κοινωνικούς στοχασμούς.
[14/06/2019] ΓιώργοςΜ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πρώιμος Καραγάτσης, αλλά το ταλέντο του ξεχειλίζει. Η πλοκή του έργου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα -αν και κάπως προβλέψιμη, σε κάποια σημεία του, το σκηνικό (Λάρισα του Μεσοπολέμου) ασυνήθιστο, οι χαρακτήρες (με εξαίρεση τον Λιάπκιν) όχι απόλυτα ολοκληρωμένοι, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ένα πολύ καλό βιβλίο για έναν 24χρονο συγγραφέα που αξίζει να διαβαστεί. Το συγκολονιστικό με τον Καραγάτση είναι ότι, με έναν μαγικό τρόπο, ακόμα και στα σημεία που πλατιάζει, η γλώσσα του ρέει, δεν κολλάει, κι αυτό είναι από τα προτερήματά του. ΥΓ: Αν ο Καραγάτσης έγραφε αυτό το έργο εν έτει 2019, τότε θα κατηγορούνταν για μισογυνισμό, αντι-κομμουνισμό κ.λπ., αλλά ευτυχώς το έγραψε πολλές δεκαετίες πριν, οπότε δεν θα λογοκριθεί.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS