Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΦΙΝΙ

ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΦΙΝΙ

+
-
CHAMOISEAU PATRICK
Κωδ. Πολιτείας: 1300-0172
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.92
(-25%)
Κερδίζετε €3.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα Μαλφινί, αγέρωχο αρπαχτικό, σίγουρο για τη μεγαλοπρέπεια και την υπεροχή του, θ' ανακαλύψει κάποια μέρα την ύπαρξη πραγμάτων τόσο ασήμαντων και τόσο ασαφών που ως τότε η όραση του, γερακίσια ωστόσο, δεν κατάφερνε να ξεχωρίσει. Καταπιάνεται λοιπόν με τα κολίμπρια, κι ανάμεσά τους το πιο μικροσκοπικό και ιδιότροπο από αυτά θα του διδάξει την τέχνη της παρατήρησης και μια αλλόκοτη στάση απέναντι στον κόσμο. Περνώντας απ' την έλλειψη κατανόησης, το μίσος και την περιφρόνηση, το Μαλφινί θα βυθιστεί στα μαρτύρια της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης των αυτονόητων για να καταλήξει σε συμπεράσματα παράδοξα για ένα περήφανο αρπαχτικό.
Πολύ αργότερα, επιθυμώντας ν' αφήσει μια μαρτυρία γι' αυτή την παράδοξη περιπέτεια, το Μαλφινί θα κατέβει, την επομένη ενός κυκλώνα, στον κήπο του Πατρίκ Σαμουαζό, προσφέροντας έτσι στο συγγραφέα - Αποτυπωτή του Λόγου, Πολεμιστή του φαντασιακού- την ευκαιρία για μια απαγγελία γύρω από το αδιανόητο γεγονός του ζωντανού, και για το χώρο που βρίσκει εκεί η ιδέα του ανθρώπινου.
Αφήγηση που διαβάζεται σε πολλά επίπεδα, απλό παραμύθι ή οικολογική αλληγορία, φιλοσοφικός στοχασμός ή εθνολογικό χρονικό, μυθιστόρημα μαθητείας ή μύηση στο θαυμαστό, "Οι Εννιά συνειδήσεις του Μαλφινί" είναι πάνω απ' όλα ένα βαθιά ποιητικό κείμενο από τον δημιουργό του "Τεξάκο". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLES NEUF CONSCIENCES DU MALFINI
ISBN139789608219786
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2012
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΜΟΥΑΖΟ ΠΑΤΡΙΚ
Κωδικός Πολιτείας1300-0172
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[19/01/2018] anastasios zois.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο που σε μαγεύει και σε παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι!!! εκπληκτική η μετάφραση από τον κ. Κούρκουλο που αποτυπώνει απόλυτα την εξαιρετική αφήγηση του συγγραφέα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
HILL STEPHEN
€21.20 €7.42
(-65%)
Κερδίζετε €13.78
11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS