Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ

+
-
HOROWITZ ANTHONY
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1449
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€13.16
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με τον διάσημο λογοτεχνικό ντετέκτιβ Άττικους Πυντ και τη Σούζαν Ράιλαντ, τους ήρωες του παγκόσμιου best seller Οι Φόνοι της Κίσσας.
Η Σούζαν Ράιλαντ έχει πλέον εγκαταλείψει τον χώρο των εκδόσεων και ζει μια όμορφη ζωή. Μαζί με τον Αντρέα διαχειρίζονται ένα μικρό ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό νησί, θα έπρεπε να είναι αυτό που πάντα ονειρευόταν. Είναι όμως;
Έχει κουραστεί προσπαθώντας να κάνει τα πάντα να λειτουργήσουν σε ένα νησί όπου τίποτα δεν γίνεται όπως το περιμένεις.
Μέχρι την άφιξη των Τρεχέρν. Η παράξενη και μυστηριώδης ιστορία που της αφηγούνται σχετικά με έναν φόνο ο οποίος διαπράχθηκε την ίδια ημέρα και στο ίδιο ξενοδοχείο που παντρεύτηκε η κόρη τους συναρπάζει τη Σούζαν και κεντρίζει το εκδοτικό της ένστικτο.
Ένας από τους συγγραφείς με τους οποίους συνεργαζόταν, ο Άλαν Κόνγουεϊ, συγγραφέας του μυθιστορήματος Άγριες Κίσσες, γνώριζε το θύμα -ονόματι Φρανκ Πάρις- και μάλιστα βάσισε το τρίτο βιβλίο του, το Ακούσιος Μάρτυρας, σε αυτό ακριβώς το έγκλημα.
Η κόρη των Τρεχέρν, διαβάζοντας το μυθιστόρημα του Κόνγουεϊ, συνειδητοποιεί ότι το βιβλίο αποδεικνύει πως ο άνθρωπος που καταδικάστηκε για τον φόνο του Πάρις είναι αθώος. Όταν οι Τρεχέρν αποκαλύπτουν ότι και η ίδια η κόρη τους αγνοείται, η Σούζαν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία για να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί.
Οι Φόνοι του Νυχτολούλουδου είναι μια υποχθόνια σκοτεινή ιστορία κλασικού αγγλικού μυστηρίου από τον κορυφαίο του είδους Anthony Horowitz. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Anthony Horowitz είναι ένας συγγραφέας-φαινόμενο. Εκτός από τις πολλές και γνωστές σειρές παιδικών κι εφηβικών αστυνομικών και κατασκοπικών περιπετειών, γράφει σειρές αστυνομικών βιβλίων για ενηλίκους στις οποίες συναντάμε ως ήρωα τον ίδιο (σε ρόλο ιδιωτικού ντετέκτιβ), την επιμελήτρια εκδόσεων Σούζαν Ράιλαντ, δύο συνέχειες του Σέρλοκ Χολμς, τρεις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ, πολλά graphic novels και σενάρια για κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, θεατρικά έργα, συλλογές με μύθους και θρύλους. Οι κριτικοί λογοτεχνίας χαρακτηρίζουν τα αμιγώς αστυνομικά βιβλία του ως μεταμυθοπλαστικά μυστήρια (metafictional mysteries), εμένα πάλι μού θυμίζουν τις ξύλινες μπαμπούσκες που κρύβουν ιστορίες μέσα σε ιστορίες, οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες ιστορίες και σε ήρωες άλλων συγγραφέων». (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr, 28/06/2021)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMOONFLOWER MURDERS
ISBN139789606532931
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2021
Αριθμός σελίδων406
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΓΙΑΛΕΛΗΣ ΠΑΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΡΟΒΙΤΣ ΑΝΤΟΝΙ
Κωδικός Πολιτείας1200-1449
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

amenelao, alexkandrelis, steve papa, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[31/07/2021] mpapastamouli.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απλα τελειο για αστυνομικο μυθηστορημα!Απο τα καλυτερα που εχω διαβασει τελευταια!!Εχει κατι που δεν θελω να αποκαλυψω που δεν εχω ξαναδει σε αλλο βιβλιο.Αξιζει πραγματικα να διαβαστει!!
[04/05/2021] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Κυριολεκτικά προσωπικά ενθουσιάστηκα και με αυτό το βιβλίο, όπου εμφανίζονται πάλι ο Άττικους Πυντ και η Σούζαν Ράϊλαντ που είδαμε πρώτη φορά στο βιβλίο "Οι φόνοι της κίσσας". Είναι από τη μία μεριά ένα βιβλίο εμποτισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά των έργων της Κρίστι στην ιστορία όπου πρωταγωνιστεί ο Πυντ και από την άλλη κάτι σύγχρονο, στην ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Σούζαν. Το μόνο -πολύ ασήμαντο κατά τη γνώμη μου- μειονέκτημα είναι ότι αυτή τη φορά και οι δύο ιστορίες είναι πιο πολύπλοκες από ό,τι αυτές στο πρώτο βιβλίο, και ίσως κάποιοι αναγνώστες αν δεν έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο μυθιστορηματικό είδος τις θεωρήσουν "τραβηγμένες".
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
COOK KENNETH
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ
KAPLAN-WILLIAMS STREPHON
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS