Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
MAAS J. SARAH
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3729
Τιμή Έκδοσης
€22.20
Τιμή Πολιτείας
€15.54
(-30%)
Κερδίζετε €6.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Πες μου τι βλέπεις". "Έναν κόσμο διχασμένο".
Η Φέιρα γλίτωσε από τα χέρια της Αμαράνθα και κατόρθωσε να επιστρέψει στην Αυλή της Άνοιξης - όμως το τίμημα αποδείχτηκε μεγάλο. Παρότι πλέον διαθέτει τις δυνάμεις των ξωτικών, η καρδιά της παραμένει ανθρώπινη και δεν μπορεί να ξεχάσει όσα τρομερά χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να σώσει τον λαό του Τάμλιν. Και ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τον σκοτεινό ιστό των πολιτικών ισορροπιών της Αυλής, του πάθους και των μεθυστικών δυνάμεών της, μία δύναμη, απείρως σκοτεινότερη, καιροφυλακτεί και ίσως η Φέιρα αποδειχτεί το κλειδί για την αντιμετώπισή της. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα χρειαστεί να τιθασεύσει τα φοβερά χαρίσματά της, να γιατρέψει τη ραγισμένη ψυχή της και να αποφασίσει πώς θέλει να διαμορφώσει το μέλλον της. . .

Η Σάρα Τζ. Μάας, τα βιβλία της οποίας έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες ευπωλήτων των New York Times και της USA Today, διευρύνει τον κόσμο της Φέιρα πέρα από κάθε φαντασία, σε αυτή τη σαγηνευτική και καθηλωτική συνέχεια του ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA COURT OF MIST AND FURY
ISBN139786180122817
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΣειράΜΙΚΡΗ ΠΥΞΙΔΑ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ)
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2018
Αριθμός σελίδων704
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΥΛΟΓΙΔΟΥ ΕΛΛΗ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΑΣ ΤΖ. ΣΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3729
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μιράντα Τζίκα, despina.ldr

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

marb12, Αΐντα Τζίκα, Μιράντα Τζίκα, Κατερίνα Σκουτέρη, Sofia Votsiou, maria.apostolatou

Κριτικές για το προϊόν

[27/01/2023] lady_army99.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Οργή και Ομίχλη!!! Απλά ένα μεγάλο Respect στη συγγραφέα αυτού του βιβλίου!!! Πραγματικά είναι μοναδικό και υπέροχο!!! Το υπερ αγαπώ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ!!! Είναι το πιο αγαπημένο μου fantasy book!!! Δεν έχω λόγια να το περιγράψω!!! Κάθε αναγνώστης που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει αυτό το είδος, πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσει!!! Θα μείνει άναυδος!!! Ένα παραμυθένιο βιβλίο, γεμάτο ένταση, πάθος, συγκλονιστικές σκηνές, φοβερές ανατροπές, απίστευτες εικόνες, δυναμική εξέλιξη χαρακτήρων, εξαιρετική πλοκή της ιστορίας, άψογη γραφή, πολύ καλά δομημένοι διάλογοι... αρχή μέση και τέλος όλα στην εντέλεια και με χειρουργική ακρίβεια δοσμένα!!! Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ για αυτό το αριστούργημα!!! Απολαμβάνω ξανά και ξανά να το διαβάζω!!! Το αγαπημένο μου βιβλίο της τριλογίας!!! Επάξια κερδίζει τα 5/5 αστεράκια!!!
[05/03/2020] grperp.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Ένα αρκετά μέτριο βιβλίο ,που κινείται με γνώμονα το ερωτικό στοιχείο σε σημείο να παίρνω το θάρρος να το χαρακτηρίσω ρομάντζο με στοιχεία φαντασίας.Η αλήθεια είναι οτι δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στην αρχή (όπως είχε συμβεί και με το πρώτο) με αποτέλεσμα η επακόλουθη απογοήτευση να είναι αρκετά έντονη.Η προσδοκίες δημιουργούνται από την παρουσία του Ρίσαντ και της ιδιόμορφης σχέσης που έχει ήδη αναπτυχθεί μεταξύ τους από το πρώτο,στο οποίο ήταν ....περίεργα όμορφη .Επιπρόσθετα υπάρχει μια ενοχλητική και συνάμα γρήγορα εμφανιζόμενη μεγάλη αντίθεση με το πρώτο βιβλίο. Αν και η πλοκή σε γενικές γραμμές είναι αδικαιολόγητα αργή,η γραφή κράτα το ενδιαφέρον πάντα όμως σε συνδυασμό με προσπάθειες να προσπεράσεις τις άχρηστες-ανούσιες σελίδες .Παρόλα αυτά οι νέοι κυρίαρχοι χαρακτήρες με κέρδισαν αν και η αγάπη μου για τον Λούσιεν δεν αλλάζει.Καμία αξιομνημόνευτη σκηνή μάχης , δράσης,αγωνίας ή έστω περιπετειώδης κινητικότητας ,μόνο love story.Περίμενα περισσότερα από τη Φέιρα .....Το τέλος είναι μια φιλότιμη προσπάθεια η οποία ξαναδημιουργεί υψηλές απαιτήσεις για το τρίτο βιβλίο ,για να δούμε θα της επαληθεύσει ή όχι αυτή τη φορά ???
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ
ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28
ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ
MAZETTI KATARINA
€13.94 €5.58
(-60%)
Κερδίζετε €8.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS