Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝ ΤΗ ΔΟΞΗ ΑΥΤΟΥ

ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝ ΤΗ ΔΟΞΗ ΑΥΤΟΥ

+
-
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8146-0000
Τιμή Έκδοσης
€0.85
Τιμή Πολιτείας
€0.68
(-20%)
Κερδίζετε €0.17


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Εφ' όσον ζη τις εις τον κόσμον τούτον ημπορεί ν' αποφύγη το να εμφανισθή ενώπιον ανθρωπίνης τινός δικαστικής αρχής. Αλλ' όταν φύγη του κόσμου τούτου και περάση εις τον άλλον, τον πέραν του τάφου, εις τον κόσμον εκείνον δεν θα ημπορέση να αποφύγη την δικαστικήν εκείνην αρχήν, της φοβεράς ημέρας του Κυρίου, της ημέρας της Κρίσεως, κατά την δευτέραν παρουσίαν Αυτού.
Η "δευτέρα παρουσία" του Κυρίου, είναι εν γεγονός αναμενόμενον. Το αψευδές στόμα Του έχει μιλήσει περί αυτής, και ο Ευαγγελιστής Ματθαίος έχει περισώσει μετά λεπτομερειών την υπόσχεσιν αυτήν, εις το εικοστόν πέμπτον κεφάλαιον του Ευαγγελίου του, από στίχον 31-46.
Ο Κύριος ημών όμως, είχε και "πρώτην παρουσίαν" επί της γης, γεγονός ιστορικόν πραγματοποιηθέν εις ωρισμένον του παρελθόντος χρόνον, ήτοι προ 1964 ετών, και το γεγονός τούτο της ενανθρωπήσεως του Υιού του Θεού διακρίνεται ως το γνωστότερον και επισημότερον πάντων των γεγονότων.
Μας υπεσχέθη δε, τόσον ο Ίδιος, ότι θα έλθη και πάλιν λέγων: "Γρηγορείτε ουν, ότι ουκ οίδατε την ημέραν ουδέ την ώραν εν η ο υιός του ανθρώπου έρχεται" (Ματθ. κε' 13), όσον και ο Πατήρ Του, δια των Αγγέλων Του, παραγγείλας: "Ούτος ο Ιησούς ο αναληφθείς αφ' υμών εις τον ουρανόν, ούτως ελεύσεται ον τρόπον εθεάσασθε αυτόν πορευόμενον εις τον ουρανόν" (Πράξ. α' 12). Ώστε να μη χωρή παρεξήγησις ή παρανόησις. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
Σειρά
Αριθμός σελίδων16
Διαστάσεις17x12
Κωδικός Πολιτείας8146-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aetios, maglavites, alexis88kotsias

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΒΟΥΡΝΑΣ ΤΑΣΟΣ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΒΙΣΗ
UMIT AHMET
€18.61 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS