Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ - SOS - ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ - S.O.S. - ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

+
-
ΠΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0074-0007
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο αναγνώστης, που θα έχη ασφαλώς παραξενευθή από τον τίτλον αυτού του βιβλίου, καλόν θα είναι να το διαβάση ολόκληρον πριν καταλήξη εις οιανδήποτε σκέψιν ή κρίσιν περί αυτού. Είναι άλλως τε τόσο μικρόν εις όγκον που δεν θα χάση και πάρα πολύν καιρόν δια να πληροφορηθή, εάν αυτό που λέγει ο τίτλος του είναι υπερβολή, συκοφαντία ή πραγματικότης.
Δυστυχώς, εις το σημείον που έχουν φθάσει σήμερον οι άνθρωποι και η ανθρωπότης ολόκληρος, δεν είναι και τόσον αδιάφορον πράγμα να γνωρίση κανείς διατί οι άνθρωποι, και ως άτομα και ως Λαοί, παρά τον τρομερόν αγώνα που διεξήγαγον μόλις πρό τινος δια την εξασφάλισιν της ελευθερίας και της ησυχίας των και δια την πραγματοποίησιν μιας καλυτέρας αύριον, είναι εν τούτοις σήμερον ανήσυχοι δια το μέλλον. Και φυσικά προσεπάθησα, όπως θα αντιληφθή ο αναγνώστης, να τον πληροφορήσω, κατά το δυνατό βεβαίως, δι' όλα τα ζητήματα, με τα οποία ασχολούνται οι διάφοροι πνευματικοί και πολιτικοί ηγέται της αναθρωπότητος, οίτινες, δυστυχώς, είναι και οι κυρίως υπεύθυνοι δια την κατάστασιν ή μάλλον δια την κατάπτωσιν που παρουσιάζει η ανθρωπότης και εις την εποχήν μας.
Συνεπώς, εάν ησθάνθην την ανάγκην να γράψω το ανά χείρας βιβλίον, έπραξα τούτο, όχι μόνον διότι πιστεύω ότι η λογική της επιστήμης, έργον της οποίας γενικώς είναι ο παράδοξος πολιτισμός μας, δεν είναι αλάθητος, αλλά και διότι πιστεύω ότι οι φιλόσοφοι, οι επιστήμονες και οι πολιτικοί ακόμη θα ηδύναντο να προσφέρουν καλυτέρας υπηρεσίας εις τους ανθρώπους, εάν δεν είχον εκτραπή από τον πραγματικόν προορισμόν των, όστις θα έπρεπε να είναι η θετική εξυπηρέτησις του ανθρώπου και μόνον του ανθρώπου, τον οποίον, όπως αποδεικνύεται, έχουν παρασύρει δυστυχώς εις ένα φαύλον κύκλον, εντός του οποίου παραδέρνουν και αυτοί μετ' αυτού. [...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου "Ο άνθρωπος αυτό το κτήνος")

Περιεχόμενα

Ο Άνθρωπος αυτό το Κτήνος
S.O.S.
Πώς θα γίνει ο Τρίτος Γύρος
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΑΕΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1946
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας0074-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DA VINCI, aposdrak, FeedMyKraken, d.varveris_1988, xristossakel, cersos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
SPIEGELMAN ART
€15.00 €6.75
(-55%)
Κερδίζετε €8.25

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS