Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ // ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Η ΠΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

+
-
PEALE NORMAN-VINCENT, BLANTON SMILEY
Κωδ. Πολιτείας: 3580-0054
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-20%)
Κερδίζετε €2.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κανείς σήμερα δεν εκπλήσσεται, που βλέπει έναν ιερέα και έναν ψυχίατρο να συνεργάζονται, για να γράψουν ένα βιβλίο, όπως αυτό εδώ, γιατί και στα δύο πεδία δραστηριότητας ο σκοπός που επιδιώκουν είναι κοινός: δηλαδή η ανανέωση της πίστης σ' εκείνον που την έχει χάσει. Την πίστη στον εαυτόν του, την πίστη στο Θεό και την πίστη προς τον πλησίον του. Και πρώτα απ' όλα είναι δύσκολο στον ιερέα να έχει μια πλήρη ψυχιατρική κατάρτιση, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον ψυχίατρο, δηλαδή να του έχει δοθεί η ευκαιρία να έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα της Θρησκείας. Πάντως, κοιτάζοντας από αυτό το πρίσμα το πρόβλημα, ο ιερέας δίνει τη λύση σύμφωνα με τους θρησκευτικούς κανόνες και ο ψυχίατρος διατυπώνει αυτό που σκέπτεται με τον καλύτερο επιστημονικό συλλογισμό.
Αυτό το βιβλίο δεν προορίζεται να θεραπεύσει άμεσες παθολογικές καταστάσεις. Αναφέρεται στις παλιές γνώσεις, επιδιώκει να διατηρήσει την υγεία σε ανθρώπους που στέκουν καλά στην υγεία τους. Με βάση αυτή την αρχή υπάρχει η πεποίθηση ότι η θρησκεία και η ψυχιατρική θα μπορέσουν να συνεργαστούν όλο και περισσότερο στα χρόνια που θ' ακολουθήσουν, γιατί ο ρόλος της καθεμίας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους, τους κοινούς ανθρώπους, σε μια ζωή πιο ομαλή, πιο ευτυχισμένη και εφοδιασμένη με όλο και περισσότερα αγαθά.
Η χρήση τεχνολογικών όρων και λέξεων αποφεύχθηκε, όσο ήταν δυνατόν επίσης δεν υπάρχουν λεπτομερείς αναλύσεις κάθε περίπτωσης που αναφέρουμε. Επομένως, μ' αυτό τον τρόπο πρέπει να κρίνεται κάθε περίπτωση.
Θεωρήθηκε προτιμότερο κάθε συγγραφέας να διαπραγματεύεται το θέμα του όσο πιο λεπτομερειακά μπορεί, επωφελούμενος και από τη συνεργασία του με τον άλλο.
Τα προσωπικά περιστατικά αναφέρονται, αφού πήραμε τις σχετικές άδειες και αποκρύψαμε την ταυτότητα του προσώπου για το οποίο γίνεται ο λόγος, σύμφωνα με την τήρηση του μυστικού της εξομολόγησης τόσο στη θρησκεία, όσο και στην ιατρική.
Εκδίδοντας πάλι αυτό το βιβλίο, οι συγγραφείς έχουν τώρα μεγαλύτερη επίγνωση της πολυπλοκότητας ενός τέτοιου εγχειρήματος και εκφράζουν την άπειρη ευγνωμοσύνη τους προς όλους εκείνους, που συνεργάσθηκαν για την έκδοση αυτή. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Η δύναμη της πίστεως
Οι κρυμμένες δυνάμεις του πνεύματος
Φόβοι, αγωνίες, ανησυχίες
Η συνείδηση και το αίσθημα ενοχής
Αυτοκριτική, επιτυχίες, αποτυχίες
Πόνος και θλίψη
Ανακούφιση στο μοναχικό άνθρωπο
Αγάπη και γάμος
Η πίστη που θεραπεύει
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFAITH IS THE ANSWER
ΕκδότηςΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1988
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΤΣΑΦΑΡΑΣ ΣΠ. ΔΗΜ.
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΙΛ ΝΟΡΜΑΝ-ΒΙΝΣΕΝΤ, ΜΠΛΑΝΤΟΝ ΣΜΑΙΛΙ
Κωδικός Πολιτείας3580-0054
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kkrikzonis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS