Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΗΛΙΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3580-0007




Παρουσίαση

Ο πολύς κόσμος, μορφωμένος ή αγράμματος, δεν είνε ενήμερος για το τόσο σπουδαίο ζήτημα του σεξουαλισμού και, αντί επιστημονικής γνώσεως, δεν έχει παρά λανθασμένες αντιλήψεις, πλάνες και δυσειδαιμονίες, σχετικά με την γενετήσια αγωγή.
Και, δυστυχώς, η έλλειψις των διαφωτιστικών γνώσεων είνε αιτία της σεξουαλικής καταχρήσεως, η οποία προκαλεί την μεγαλύτερη σωματική και ψυχοδιανοητική αθλιότητα του ανθρώπου.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είνε ωσάν ένα κοπάδι πρόβατα, που οδηγούνται και πέφτουν σε γκρεμνό -στον γκρεμνό του γήρατος και του θανάτου. Αυτοί νομίζουν ότι, επειδή οι πρόγονοί τους ακολούθησαν την κατεύθυνσι αυτή, που τους έφερε στον γκρεμνό, κι' αυτοί οι ίδιοι πρέπει μοιρολατρικά να κάμουν το ίδιο. Δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, τον οποίο πρέπει να πάρουν. Δεν θέλουν να πιστεύσουν ότι υπάρχει κι' άλλο μονοπάτι που δεν οδηγεί πρόωρα στο βάραθρο του γήρατος και στο μαύρο λιμάνι του θανάτου, αλλά στον ανθηρό κήπο της υγείας και της ευτυχίας.
Στο σεξουαλικό θέμα δεν υπάρχει παρά σύγχυσις και χάος. Ο περισσότερος κόσμος, και κυρίως η άπειρη και ασταθής νεολαία, δεν ξέρουν ούτε τα πιο στοιχειώδη πράγματα, από τα οποία εν τούτοις εξαρτάται κατά πολύ η υγεία και το μέλλον τους. Κι' αυτό γιατί ο σεξουαλισμός δεν διδάσκεται σε κανένα σχολείο του κόσμου. Στα γυμνάσια και στ' άλλα εκπαιδευτήρια διδάσκονται με μεγάλη φροντίδα τα Λατινικά, η Τριγωνομετρία, η Άλγεβρα. Το τόσο ζωτικό ζήτημα της γενετήσιας αγωγής ούτε καν αναφέρεται. Τα περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου δεν έχουν έδρα του σεξουαλισμού. Καμμιά σχεδόν διάλεξις δεν γίνεται από ειδικούς στο κοινό. Ο λαός μένει αμόρφωτος. Οι γονείς, παρά την στοργήν τους, δεν είνε σε θέσι να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά τους. Οι εκπαιδευτικοί δεν είνε ικανοί να θίξουν το θέμα του σεξουαλισμού στην αίθουσα της παραδόσεως. Οι νέοι και οι νέες ως μόνη σεξουαλική μόρφωσι έχουν την ανάγνωσι σατανικών φυλλαδίων, γεμάτων σκανδαλώδη αναγνώσματα και σκίτσα. Να ποιο μεγάλο κενό έχει σκοπό να πληρώση το παρόν βιβλίο. Και είμαι βέβαιος πώς η ελληνική κοινωνία θα εκτίμηση την προσπάθειά μου αυτή και θα υποδεχθή και το έργο μου αυτό με την ίδια συμπάθεια, με την οποία υπεδέχθη και τα προηγηθέντα βιβλία μου. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
-Ποιος είνε ο προορισμός του σεξουαλισμού; Η φύσις και η δύναμις του έρωτος. Στον άνδρα ή στη γυναίκα είνε πιο έντονη η σεξουαλική ορμή; Ο σκοπός της συνουσίας. Ο αγοραίος έρως. Γλέντια και ξεφαντώματα. Η συνεκπαίδευσις στα σχολεία. Έρως και κοινωνία.
-Τι ρόλο παίζει ο σεξουαλισμός στην υγεία; Ο ρόλος των γεννητικών αδένων. Η ανανέωσις του οργανισμού. Ο σεξουαλισμός των παντρεμένων. Αγνότης και εγκράτεια. Πότε επιβάλλεται η συνουσία. Η θεραπεία των ονειρώξεων. Οι συντελεσταί της ερωτικής επιθυμίας. Ο ρόλος των τροφών και των ποτών. Η έντασις του ερωτογόνου.
-Ποια είνε η αιτία και η θεραπεία του αυνανισμού; Αυνανισμός και διαπαιδαγώγησις. Οι συνέπειες του αυνανισμού. Η θεραπεία του αυνανισμού.
-Ποιά είνε τα αίτια και η θεραπεία της ανικανότητος; Οι βλάβες της σεξουαλικής καταχρήσεως. Αυνανισμός και ανικανότης. Ο ρόλος της συζύγου. Ο ρόλος της ηθικοψυχικής καταστάσεως. Ποιες τροφές προκαλούν την ανικανότητα. Τι θεραπεύουν την ανικανότητα.
-Ποιά είνε η αιτία και η θεραπεία της ψυχρότητος; Οι ψυχρές και οι λάγνες γυναίκες. Τι προκαλούν την ψυχρότητα. Ο ρόλος των εμμήνων στην ψυχρότητα. Η σεξουαλική ηθική. Ο ρόλος των συναισθημάτων. Οι θερμόαιμοι και βίαιοι άνδρες. Τι θεραπεύει την ψυχρότητα της γυναίκας. Η προσποίησις της ψυχρής συζύγου. Συστηματική θεραπεία της ψυχρότητος.
-Μεταδίδονται ή αναπτύσσονται τ' αφροδίσια νοσήματα; Ο ρόλος των μικροβίων. Ο 100% υγιής δεν προσβάλλεται. Τα αφροδίσια νοσήματα αναπτύσσονται. Το ιστορικό των αφροδισίων νοσημάτων. Υδράργυρος, το θανατηφόρο στοιχείο.
-Τα έμμηνα είνε φυσιολογική λειτουργία η αρρώστεια; Υγεία και έμμηνα. Έμμηνα και αποτοξίνωσις. Η έλλειψις των εμμήνων. Η ανωμαλία των εμμήνων. Τι πρέπει να γίνη. Οι
κατηγορίες στα έμμηνα.
-Ποια είνε η υγιεινή προετοιμασία του γάμου και της μητρότητος; Ο γάμος κατά της ανηθικότητος. Το συνοικέσιο άλλοτε και τώρα. Το οικονομικό πρόβλημα. Η επαγγελματική μόρφωσις της νέας. Η προίκα. Η συζυγική αρμονία. Η αλληλοεκτίμησις και γνωριμία των μελλονύμφων. Ανομοιότης μορφώσεως του ανδρογύνου. Ο χαρακτήρ και η υγεία των γονέων. Η απαγόρευσις του γάμου σε ωρισμένους ασθενείς. Η υγεία των μελλονύμφων. Τι φωληά των ασθενών.
-Πως προλαμβάνονται και θεραπεύονται τα μητρικά; Η υγεία των γυναικών. Η ρίζα του κακού. Πως αποφεύγονται τα μητρικά. Ο ρόλος της υδροθεραπείας. Ο ρόλος των καταχρήσεων στη γυναίκα. Ειδικές ασκήσεις.
-Πως επιτυγχάνεται η ευγονία; Πως γίνεται η γονιμοποίησις. Η διατροφή κατά την εγκυμοσύνη. Η τόνωσις των νεύρων και η στερεοποίησις των κοκκάλων. Η τακτική της αυριανής μητέρας. Κίνησις και εγκυμοσύνη. Εγκυμοσύνη και φάρμακα. Ο ρόλος της ψυχικής διαθέσεως κατά την εγκυμοσύνη. Σεξουαλισμός και νεόνυμφοι. Ο μήνας του μέλιτος. Τα κακά κι' ανάποδα του ελληνικού γάμου. Είνε δυνατή η κατά βούλησι απόκτησις αγοριού ή κοριτσιού. Η αναλογία αρρένων και θηλέων. Η θετικώτερη θεωρία. Το μυστικό της αποκτήσεως αγοριού ή κοριτσιού; Η παρθενογέννησις Αρμονική συμβίωσις. Τα θεμέλια της συζυγικής ευτυχίας. Η συμπεριφορά της συζύγου.
Αντί επιλόγου
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΣειράΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1995
Αριθμός σελίδων174
Διαστάσεις17x12
Κωδικός Πολιτείας3580-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

charesalex, Gagapis

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

adionysi, yiannos68, Aris3, drgeorge, agelou, KK646646, Fyllio08031982, sulphur, anastasia9551, charesalex, SofiaLiap, Gagapis, dimitrist, αννα3

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS