Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΟΛΙΤΗΣ: ΕΚΑΤΗ ( ΕΡΜΗΣ )

ΕΚΑΤΗ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1670-0224




Παρουσίαση

Ο "Εξωμότης" είναι διήγημα γεμάτο πιθανές αλήθειες, που, όπως είπε κάποιος, θα 'ναι μεγάλο κρίμα ν' αποδειχτούνε ασάλευτες και τελειωτικές. Το τελειωτικό και το ασάλευτο είναι κάτι αντίθετο με τη ζωή κι έτσι αποκλείεται να χρησιμέψουν οι αλήθειες αυτές για οδηγός - κάτι, δηλαδή, σαν προσχεδιασμένη πείρα. Δεν πρόκειται η πείρα να κανονίσει τη ζωή μας δίνοντάς μας χοντροκομμένα και πρακτικά μαθήματα καθώς το συνηθίζει. Για ν' αντικρίσομε τα όνειρά μας θα πρέπει να υψωθούμε πάνω από τη συμφεροντολόγα πείρα - ψηλότερα, πολύ ψηλότερα. Οι σταθερές αλήθειες δε θα μορφώσουν τα ιδανικά μας: αυτά θα προχωρούνε ολοένα πάνω στα χνάρια μιας παντοτινά εύπλαστης και νεαρής αλήθειας, εύθραυστης όπως η ομορφιά, στα χνάρια που θ' αφήνουν τ' αψεγάδιαστα γυμνά της πόδια πάνω στα κιτρινισμένα μάρμαρα κάποιας πολύ φθαρμένης πίστης.
Ο Παύλος Καλάνης έκλεισε το βιβλίο κι απόμεινε κοιτάζοντας τη σκοτεινή έκταση που απλωνότανε πέρ' από το αβέβαιο σύνορο που τρεμοχάραζε το φως. Μια συλλογή, κάτι σα θόλωση, θάμπωνε τη ματιά του. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΡΜΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 1999
Αριθμός σελίδων388
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1670-0224
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΣΑΛΙΟΥ
LLOBREGAT JORDI
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28
Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ
ΦΡΥΓΑΝΑ ΕΥΗ
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS