Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

+
-
ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ Γ. ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5268-0046
Τιμή Έκδοσης
€26.00
Τιμή Πολιτείας
€20.80
(-20%)
Κερδίζετε €5.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Προγραμματισμός Αποφάσεων είναι ένα αναπόσπαστο και ίσως το ποιο ανεπτυγμένο τμήμα του γενικού πεδίου της έρευνας των επιχειρήσεων ή των διοικητικών επιστημών. Καλύπτει ειδικά θέματα, όπως ο γραμμικός προγραμματισμός, ο προγραμματισμός ακεραίων αριθμών, ο μη γραμμικός προγραμματισμός, ο δυναμικός προγραμματισμός, καθώς και προσδιοριστικά προβλήματα, πιθανολογικά (ή ριψοκίνδυνα) προβλήματα.
Η Επιχειρησιακή Έρευνα (Operations Research) και ο Προγραμματισμός Αποφάσεων είναι εναλλάξιμες έννοιες. Η Επιχειρησιακή Ανάλυση ή αργότερα, Επιχειρησιακή Έρευνα αναγνωρίστηκε και άρχισε να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου όποτε και δημιουργήθηκαν διάφορες ομάδες που αποτελούνταν από άτομα με Μαθηματικό, Στατιστικό, και Επιστημονικό υπόβαθρο. Ορισμένες από τις επιχειρησιακές έρευνες που διεξήγαγαν ήταν: (α) ο προσδιορισμός του βέλτιστου μεγέθους συνοδείας, όπου τα εμπειρικά δεδομένα πρότειναν ότι το μεγαλύτερο μέγεθος της συνοδείας αντιστοιχούσε αναλογικά σε μικρότερες ζημιές λόγω των υποβρυχίων επιθέσεων, (β) ο προσδιορισμός του καλύτερου τρόπου για την ανάπτυξη μονάδων ραντάρ για να δώσει τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των πιθανών επιθέσεων του εχθρού, κ.α. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ
ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΝΑΚΩΝ
Η ΜΕΘΟΔΟΣ SIMPLEX
ΤΟ ΔΥΪΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ
ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ LAGRANDE
KUHN-TUCKER ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ - ΕΚΡΟΩΝ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΙΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ
ΜΗΔΕΝ-ΕΝΑ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Παραρτήματα Α, Β
Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
ISBN139789605713300
ΕκδότηςBOOKSTARS - ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2019
Αριθμός σελίδων656
Διαστάσεις25x18
Κωδικός Πολιτείας5268-0046
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[01/06/2020] KAKLISGEORGIOS.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο με γύρισε 50 χρόνια πίσω όταν είμαστε συμμαθητές με τον συγγραφέα στο CRANFIELD INSTITUTE OF TECHNOLOGT στην Αγγλία. Νίκο χαρά στο κουράγιο σου πκαι την υπομονή σου για το εξαίρετο εγχειρίδιο που έγραψες. Συστήνεται όχι μόνο για ακαδημαϊκή χρήση σε πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που η επιχειρησιακή έρευνα είναι στα ενδιαφέροντά τους αλλά και για την λήψη αποφάσεων στο χώρο των επιχειρήσεων.
Γ. ΚΑΚΛΗΣ
Υποπτέραρχος (Ι) ε.α.
Μαθηματικός ΕΚΠΑ- MSc in Operational research
[12/01/2020] Μάρω Μαρμαρά.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο Προγραμματισμός Αποφάσεων και Μαθηματικός Προγραμματισμός που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Bookstars του μαθηματικού και επιχειρησιακού ερευνητή Νίκου Τσαρούχη, όπως προκύπτει από το περιεχόμενό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κείμενο ή συμπλήρωμα για μια επιστήμη της διαχείρισης ή επιχειρησιακής έρευνας ή μαθήματος θεωρίας αποφάσεων σε προ-Πανεπιστημιακό, Πανεπιστημιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο.
[15/12/2019] Ελένη Αλεξοπούλου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Κυκλοφόρησε φέτος από τις εκδόσεις Bookstars - Free Publishing το βιβλίο του γνωστού καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Τσαρούχη με τίτλο Προγραμματισμός Αποφάσεων & Μαθηματικός Προγραμματισμός. Το βιβλίο αυτό όπως προκύπτει από το περιεχόμενό του αλλά και από τον αναλυτικό τρόπο παρουσίασης των θεμάτων που διαπραγματεύεται, ιδιαίτερα το ΜΕΡΟΣ Ι του Γραμμικού Προγραμματισμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί (με κατάλληλο προγραμματισμό) για διδασκαλία στις τρεις τάξεις του Λυκείου.
[02/12/2019] Νίκος Αλεξανδρής.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Προτείνω το βιβλίο αυτό επειδή είναι γραμμένο κυρίως για φοιτητές που έχουν φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σε διευθυντικές/διαχειριστικές θέσεις σε επιχειρήσεις, στην τοπική αυτοδιοίκηση ή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα βιβλίο αναφοράς για την άσκηση των επιστημόνων διαχείρισης, επιχειρησιακούς ερευνητές ή επαγγελματίες διαχειριστές σε διάφορους οργανισμούς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (27 π.Χ.- 476 μ.Χ)
GRIMAL PIERRE
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
BOOKCHIN MURRAY
€24.38 €12.19
(-50%)
Κερδίζετε €12.19

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS