Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ // ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (+DVD) (ΠΟΛΕΜΙΣ

ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ DVD)

ΨΑΡΟΥΛΑΚΗΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0269




Παρουσίαση

Δύο δεκαετίες μετά την Α Σταυροφορία, όταν οι σιδερόφρακτοι ιππότες της χριστιανοσύνης κατόρθωσαν να καταλάβουν τους Αγίους Τόπους, έκανε την εμφάνισή του στην Ιερουσαλήμ ένας από τους πιο μυστηριώδεις θεσμούς όλων των εποχών: το "Τάγμα των φτωχών ιπποτών του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα", αυτοί που στη συνέχεια ονομάστηκαν Ναΐτες.
Αν και η επίσημη ιστορία των Ναϊτών διήρκεσε λιγότερο από 200 χρόνια, αφού το 1314 ο τελευταίος ηγέτης της κολεκτίβας, ο Ζακ ντε Μολέ, κάηκε στην πυρά, έχοντας κατηγορηθεί - και μαζί με αυτόν όλο το τάγμα - για αίρεση και βλασφημία, οι Ναΐτες έχουν γίνει θρύλος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι σιωπηλοί ιππότες του Ναού υπάρχουν ακόμη και σήμερα.
Στην πρώτη μονογραφία από τη σειρά "ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ", η εκπληκτική ιστορία αυτών των μυστηριωδών ιπποτών ξεδιπλώνεται μπροστά σας.
Μάθετε πώς ξεκίνησαν την πορεία τους, πώς κατόρθωσαν να αναδειχτούν σε προμάχους της χριστιανοσύνης, ποια είναι τα σημαντικότερα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία τους, με ποιον δημιούργησαν την πρώτη πολυεθνική εταιρεία της ιστορίας, πώς έγιναν οι γνωστότεροι τραπεζίτες του Μεσαίωνα, πώς πολεμούσαν τους μουσουλμάνους, ποια ήταν τα όπλα και οι τακτικές που χρησιμοποίησαν και σε ποιες μάχες διακρίθηκαν είτε κερδίζοντας απίστευτες νίκες για τους χριστιανούς είτε πέφτοντας μέχρι τον τελευταίο άνδρα αντιμετωπίζοντας τους μουσουλμάνους.
Μαζί δώρο ένα DVD εξαιρετικής ποιότητας με την περίφημη σειρά "Οι Ναΐτες Ιππότες" όπως προβλήθηκε από το Discovery Channel. Όλα τα μυστήρια και οι παραδόσεις που αφορούν στους Ναΐτες, σε μία πλούσια και φροντισμένη παραγωγή. Γυρισμένο στην Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή, με πλούσιο οπτικό υλικό, τη συμμετοχή των διακεκριμένων ιστορικών Μάλκολμ Μπάρμπερ και Ντέηβιντ Νίκολ και σε αφήγηση του Αρτ Μάλικ, η σειρά αυτή είναι η απόλυτη ιστορία των Ναϊτών. Φανατισμένοι πολεμιστές των απίστων, μηχανορράφοι σύμβουλοι βασιλιάδων, δαιμόνιοι επιχειρηματίες, μυστηριώδεις φύλακες ιερών μυστικών, οι Ναΐτες αποτελούν ένα από τα γοητευτικότερα μυστήρια της ιστορίας. Εως τις μέρες μας, τα κατορθώματα των ιπποτών του Ναού πλέκονται με θρύλους, για τα τρομερά μυστικά των οποίων υπήρξαν αυστηροί και σιωπηλοί θεματοφύλακες, τροφοδοτώντας το μύθο των Ναϊτών. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΑΟ
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΥΠΙΚΟ, ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Η ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ;
ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΜΥΘΟΣ
ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ

Στα τέσσερα επεισόδια του DVD, δείτε:
- Επεισόδιο 1ο: "Οι σταυροφορίες", την εποχή που "γέννησε" το τάγμα, τις πρώτες μεγάλες συγκρούσεις της Δύσης με την Ανατολή.
- Επεισόδιο 2ο: "Η πρώτη πολυεθνική", την επικερδή επιχειρηματική δραστηριότητα των Ναϊτών και την επέκτασή τους σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή.
- Επεισόδιο 3ο: "Στο μέτωπο", τα περίφημα πολεμικά κατορθώματα των Ναϊτών στην αιώνια διαμάχη τους με τους "απίστους".
- Επεισόδιο 4ο: "Μύθοι και Θρύλοι", όλες τις παραδόσεις που συνδέουν τους Ναΐτες με το Άγιο Δισκοπότηρο, τη σινδόνη του Τουρίνο και τις μυστικές αδελφότητες.
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςANUBIS
ΣειράΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2006
Αριθμός σελίδων114
Διαστάσεις28x21
Κωδικός Πολιτείας0360-0269
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Grigoris Marduk

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΣΟΦΙΤΑ
KIS DANILO
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS