Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΘΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ - ΠΙΑΝΙΚΑ

ΜΑΘΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ - ΠΙΑΝΙΚΑ

+
-
ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΤΑΚΗ ΝΤΟΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2900-0162
Τιμή Έκδοσης
€25.10
Τιμή Πολιτείας
€20.08
(-20%)
Κερδίζετε €5.02


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μία ολοκληρωμένη μέθοδο εκμάθησης για την μελόντικα και την πιανίκα, αλλά και μία συστηματική εισαγωγή στη βασική μουσική θεωρία και πράξη. Απευθύνεται σε μαθητές σχολείων, ωδείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, καθώς επίσης και σε ερασιτέχνες μουσικούς ή εντελώς αρχάριους μουσικόφιλους, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου καλύπτονται βήμα προς βήμα όλες οι μουσικές έννοιες, η σημειογραφία και ο χειρισμός του οργάνου, μέσα από γνωστά μουσικά κομμάτια και τεχνικές ασκήσεις. Η ύλη διαβαθμίζεται από τα στοιχειώδη στα πιο σύνθετα ζητήματα, πάντα με τη συνοδεία εύληπτων διαγραμμάτων και πινάκων, καθώς και γραπτών ασκήσεων που δεν απαιτούν χρήση ξεχωριστού τετραδίου.
Ακολουθούν τρεις συλλογές κομματιών (albums): Μία με τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, μία με δημοφιλή τραγούδια από την Ελλάδα (παραδοσιακά, παιδικά, σύγχρονα) και τον υπόλοιπο κόσμο (λαϊκά, παραδοσιακά και κλασικά) και τέλος, μία συλλογή με επίσης γνωστά κομμάτια διασκευασμένα για δύο μελόντικες ή πιανίκες.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα τραγούδια του βιβλίου συνοδεύονται από τους στίχους τους, γεγονός που κάνει την εκμάθησή τους εύκολη και ευχάριστη, δίνοντας παράλληλα και τη δυνατότητα παρουσίασής τους με φωνή ή χορωδία.(Χρήστος Ψυχογυιός, Ντόρα Τσιτάκη από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΝΑΚΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2014
Αριθμός σελίδων136
Διαστάσεις21x29
ΕπιμέλειαΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ ΑΝΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2900-0162
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Η ΙΛΙΑΔΑ 'Η ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
WEIL SIMONE
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS