Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΜ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΗ // ΗΤΟΙ ΟΚΤΩΗΧΟΣ, Η ΜΕΓΑ

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΗΤΟΙ ΟΚΤΩΗΧΟΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 3668-0097
Τιμή Έκδοσης
€55.00
Τιμή Πολιτείας
€44.00
(-20%)
Κερδίζετε €11.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η "Παρακλητική" είναι εν από τα απαραίτητα και τα πλέον εν χρήσει λειτουργικά βιβλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Είναι έργον κυρίως Ιωάννου του Δαμασκηνού, του μεγάλου υμνογράφου και μελοποιού της Εκκλησίας μας, του ιερού Ιωσήφ, του πολυγραφωτάτου υμνογράφου, του καλλιεπούς ομολογητού Θεοφάνους, επισκόπου Νικαίας, ως και άλλων μεγάλων υμνογράφων και διασήμων εκκλησιαστικών Πατέρων. Φέρει το όνομα "Οκτώηχος Μεγάλη ή Παρακλητική".
Η χρήσις του βιβλίου τούτου δια την κατά παράδοσιν ορθήν τέλεσιν των ιερών Ακολουθιών του ημερονυκτίου και των εβδομάδων του όλου ενιαυτού απαιτεί βεβαίως ειδικήν πείραν και προϋποθέτει ειδικότητα γνώσεων, ιδία περί το Τυπικόν. Είναι δε γνωστόν, ότι πλείστοι ιερείς και ιεροψάλται, ιδίως οι εκ τούτων νεώτεροι, δυσχεραίνονται εις την ορθήν χρήσιν αυτής, εξ ου και η έλλειψις ομοιομορφίας εν τη τελέσει των ιερών ταύτης Ακολουθιών εις την πράξιν.
Τούτου ένεκα και προς αποφυγήν των ανωμαλιών και χασμωδιών εν τη τελέσει των ιερών Ακολουθιών απεφάσισεν ο ημέτερος Οίκος την έκδοσιν του παρόντος έργου, πιστεύων ότι, με την μακράν πείραν την οποίαν διαθέτει εις τα εκκλησιαστικά βιβλία και την μεγάλην επιμέλειαν και προσοχήν, την οποίαν εκλεκτοί και περί τα τοιαύτα ειδικευμένοι συνεργάται του επιδεικνύουν, προσφέρει δια της παρούσης εκδόσεως σπουδαίαν υπηρεσίαν εις τον εκκλησιαστικόν μας κόσμον. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2002
Αριθμός σελίδων748
Διαστάσεις29x22
Κωδικός Πολιτείας3668-0097
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΥΦΛΗ ΑΚΤΗ
DOMINGUEZ CARLOS-MARIA
€5.97 €2.39
(-60%)
Κερδίζετε €3.58
ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΕΒΤΙΤΣ
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS