Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ

+
-
ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2060-0020
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€10.18
(-20%)
Κερδίζετε €2.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σήμερα η Ελληνική Επιχείρηση έπειτ' από την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ. και την πλήρη κατάργηση των τελωνειακών δασμών από το 1992 διανύει αναμφισβήτητα ένα στάδιο ανάπτυξης κάτω από συνθήκες συνεχώς μεταβαλλόμενες με εντεινόμενο ρυθμό ανταγωνισμού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με πρωταρχικό στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους και με απώτερο σκοπό την επιβίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη.
Κάτω από τις συνθήκες αυτές είναι αναμφισβήτητη η ανάγκη μιας καλά οργανωμένης και σωστά διεξαγόμενης αλληλογραφίας, η οποία ν' ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις της διοίκησης και να συμπορεύεται προς τη λειτουργικότητα των άλλων κλάδων της επιχείρησης έπειτ' από την εφαρμογή των Η/Υ στις καλά οργανωμένες επιχειρήσεις και τη μελετούμενη εισαγωγή τους σε πολλές άλλες.
Ξεκινώντας από την αντίληψη ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες μέσα και έξω από την επιχείρηση πρέπει ν' αξιοποιούνται κατά τον προσφορώτερο τρόπο και ν' αυξάνουν συνεχώς την παραγωγικότητά τους, κυκλοφορήσαμε σήμερα την 5η έκδοση του παρόντος έργου, η οποία απορρέει από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και αποβλέπει στη μεγιστοποίηση της προσφοράς της εργασίας στον τομέα αυτό και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας όλων των υπηρεσιών.
Όλο το έργο βελτιωμένο και συγχρονισμένο πλέον περιλαμβάνει το θεωρητικό μέρος, που αναφέρεται σε όλα τα είδη των εμπορικών εγγράφων και ιδίως στη σύνταξη, την εμφάνιση και τις αρετές της εμπορικής επιστολής και στην οργάνωση και τη λειτουργία της αλληλογραφίας και το μέρος των εφαρμογών, που εμφανίζεται με 180 και πλέον υποδείγματα και ισάριθμα σχέδια, θέματα και ασκήσεις ακόμη.
Για κάθε υπόδειγμα, που είναι γραμμένο με καλλιγραφικά (πλάγια) στοιχεία για ευχερή διάκριση, προτάσσεται το θέμα και το σχέδιο στην απέναντι ακριβώς σελίδα και ακολουθεί η άσκηση με το ίδιο περίπου περιεχόμενο αλλά με διαφορετικά στοιχεία για την κατ' οίκο μελέτη. Όσο ο σπουδαστής απομακρύνεται από το υπόδειγμα, τόσο και η λύση της άσκησης καθίσταται πληρέστερη και ωφελιμότερη.
Ανάλογα με το περιεχόμενο, το σκοπό και το χαρακτήρα κάθε επιστολής, αλλά και το είδος της εμπορικής επιχείρησης, η οποία συναλλάσσεται, διαιρέθηκε το όλο έργο σε 16 μεγάλες ενότητες. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει 8-12 υποδείγματα επιστολών, κατάλληλα τοποθετημένα, που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιστολών του είδους του. Έτσι ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, αλληλογράφος, λογιστής κλπ. μπορεί να βρίσκει εύκολα το είδος της επιστολής, που επιθυμεί και ν' αντλεί επιχειρήματα και τρόπους έκφρασης, για να συντάξει μια πλήρη, τέλεια και ορθή επιστολή. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΔΟΧΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςINTERBOOKS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1989
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2060-0020
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimigo

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ALHARTHI JOKHA
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS