Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΜΛΕΤ - ΑΠΑΝΤΑ ΣΑΙΞΠΗΡ

ΑΜΛΕΤ

SHAKESPEARE WILLIAM
Κωδ. Πολιτείας: 1560-0012




Παρουσίαση

Ο "Άμλετ" είναι το ανώτερο δημιούργημα που έδωσε η τέχνη του Σαίξπηρ και η εποχή της Αναγέννησης. Ο ήρωας τούτος είναι σα σεισμογράφος που παθαίνεται με όλα και υποφέρει απ όλα. Είναι ένας γίγαντας της σκέψης. Η τραγωδία του είναι η τραγωδία του σκεπτόμενου ανθρώπου. Το ταξίδι μαζί του είναι σαν να διαπλέεις το χάος.
Τούτος ο ξεχωριστός ήρωας, που λέει πως του ΄λαχε να "διορθώσει τον ξετροχιασμένον καιρό" δε βρίσκεται αντιμέτωπος με το κοινό έγκλημα, παρά έρχεται αντιμέτωπος με την ίδια την εγκληματική εξουσία, πηγή και αφετηρία κάθε εγκλήματος, της βίας και της απάτης, που χάρη σ αυτούς τους υπηρέτες της υπάρχει κι εξασφαλίζει τη συνέχειά της.
Η αλήθεια, που φανερώνεται στον Άμλετ με το φάντασμα του πατέρα του, φέρνει τον κόσμο τούμπα μέσα του, τα πάνω κάτω: Όταν ανακαλύπτει ότι ο κόσμος έχει επικεφαλής έναν κοινό δολοφόνο, "πορτοφολά του θρόνου και της εξουσίας". (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHAMLET, PRINCE OF DENMARK
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣειράΑΠΑΝΤΑ ΣΑΙΞΠΗΡ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2007
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις17x11
ΠρόλογοςΡΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜετάφρασηΡΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΞΠΙΡ ΓΟΥΙΛΙΑΜ
Κωδικός Πολιτείας1560-0012
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

[12/07/2015] dimitris87.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Ένα αστέρι για τη μετάφραση του έργου. Κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να εκδίδονται τέτοιες μεταφράσεις στις μέρες μας. Ό,τι και να λένε για τους Έλληνες μεταφραστές των μέσων του 20ού αιώνα, εγώ τους θεωρώ την κύρια αιτία που οι νέοι άνθρωποι δε διαβάζουν ή δυσκολεύονται να το πάρουν απόφαση να αρχίσουν να διαβάζουν κλασικούς. Μεταφράσεις δύσκολες, δυσνόητες, αταίριαστες με τις γλωσσικές συνήθειες της εποχής μας. Εκδοτική αστοχία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL. DE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS