Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΙΛΟ [ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ]

ΣΙΛΟ

HOWEY HUGH
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0766




Παρουσίαση

Ένα αχανές υπόγειο σιλό έχει γίνει το ύστατο καταφύγιο μιας μικρής κοινότητας ανθρώπων, των μοναδικών επιζώντων μιας μυστηριώδους καταστροφής, που έχει μετατρέψει ολόκληρη τη Γη σε οικολογική κόλαση. Οι κάτοικοι του υπόγειου οικισμού έχουν θεσπίσει απαράβατους νόμους που εξασφαλίζουν την επιβίωση του κοινωνικού συνόλου, μέχρι την ημέρα που ο σερίφης του σιλό παραβιάζει το μεγαλύτερο ταμπού απ' όλα: αποφασίζει να βγει έξω, στην επιφάνεια του κατεστραμμένου πλανήτη...
Η μοιραία αυτή πράξη φέρνει στο φως ερωτήματα που κανείς μέχρι τότε δεν είχε διανοηθεί να θέσει:
- Τι υπάρχει στ' αλήθεια εκεί έξω;
- Ποιος δημιούργησε το σιλό;
- Ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες για τους δρακόντειους νόμους που διέπουν τη μικροσκοπική κοινότητα;
Η Τζουλς Νίκολς, η νέα σερίφης, αναλαμβάνει να ξετυλίξει το κουβάρι των σκοτεινών μυστικών και να αντιμετωπίσει την τρομακτική αλήθεια.
Το ΣΙΛΟ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως αυτοέκδοση σε e-book και μέσα σε ελάχιστους μήνες κατέκτησε την κορυφή των best sellers, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ridley Scott (Ο Μονομάχος, Blade Runner), που εξασφάλισε τα κινηματογραφικά δικαιώματα. Έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές, το ΣΙΛΟ αποτελεί ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, μια συγκλονιστική ματιά σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα μοναδικό επίτευγμα... ένας ολόκληρος κόσμος θα αποκτήσει ζωή, καθώς το διαβάζετε". (Justin Cronin, Συγγραφέας του Best-Seller "Το Πέρασμα")
"Το εκδοτικό φαινόμενο που καθήλωσε εξίσου το ευρύ αναγνωστικό κοινό και τους λάτρεις των βιβλίων φαντασίας". (The Wall Street Journal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWOOL
ISBN139789604975983
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2013
Αριθμός σελίδων576
Διαστάσεις23x14
ΜετάφρασηΚΑΡΑΤΖΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΛΕΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΟΥΙ ΧΙΟΥ
Κωδικός Πολιτείας0360-0766
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vmal77, yarasa, Asgard75, lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[16/01/2019] zervoschr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ καλο βιβλίο, απο τα καλύτερα της post-apocalyptic λογοτεχνίας. Δημιουργεί άνετα το κλειστοφοβικό συναίσθημα της ζωής σε ένα σιλό κάτω από το έδαφος. Ωραία η εξέλιξη της πλοκής από τη μέση και μετά. Διαβάστε το άφοβα.
Να σημειωθεί εδώ ότι το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι το μοναδικό της σειράς. Έχουν κυκλοφορήσει άλλα δυο: το Shift που περιγράφει πώς δημιουργήθηκαν τα σιλο και το Dust που δείχνει την εξέλιξή τους. Δυστυχώς, οι εκδόσεις Anubis που έχουν βγάλει το Σιλό (Wool) δεν έχουν εκδόσει τα άλλα δύο. Σε επικοινωνία μου με τις συγκεκριμένες εκδόσεις ενα χρόνο πριν μου είπαν ότι το έχουν στο πρόγραμμα αλλά τίποτα δεν έχει γίνει - και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται. Οπότε όσοι θέλουν να μάθουν τη συνέχεια ή το prequel πρέπει να περιοριστούν στις εκδόσεις στα αγγλικά.
[25/08/2017] antoniasolomou13.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μετριότατο. Πρόκειται για μια ιστορία που εξελίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον. Αρχικά σου κινεί το ενδιαφέρον αλλά κατά το μέσο του βιβλίου η πλοκή γίνεται αδύναμη και βαρετή
[21/08/2016] ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα εκπληκτικότερα βιβλία που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ιστορία της γεύσης
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€44.00 €13.20
(-70%)
Κερδίζετε €30.80
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
PEREZ-REVERTE ARTURO
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS