Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΑΡΛΕΤ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ / ΣΕΙΡΑ)

ΣΚΑΡΛΕΤ

Η ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
MEYER MARISSA
Κωδ. Πολιτείας: 3330-6869
Τιμή Έκδοσης
€16.82
Τιμή Πολιτείας
€6.73
(-60%)
Κερδίζετε €10.09


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα πεπρωμένα της Σίντερ και της Σκάρλετ συγκλίνουν καθώς η απειλή των Λούναρ εξαπλώνεται σε όλη τη Γη... Η Σίντερ, η μηχανικός-σάιμποργκ, επιστρέφει σε μια συναρπαστική συνέχεια της Τετραλογίας της Σελήνης. Αν καταφέρει να δραπετεύσει από τη φυλακή, θα γίνει η πλέον καταζητούμενη δραπέτισσα της Κοινοπολιτείας.
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, κάπου στη Γαλλία, η έφηβη Σκάρλετ Μπενουά αναζητεί τη γιαγιά της που έχει εξαφανιστεί. Όταν η Σκάρλετ συναντά τον Γουλφ, έναν μαχητή των δρόμων που ίσως έχει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται η γιαγιά της, νιώθει δυσπιστία αλλά και μια παράξενη έλξη. Καθώς η Σκάρλετ και ο Γουλφ ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου, συναντούν τη Σίντερ κι έρχονται αντιμέτωποι με ένα ακόμα μεγαλύτερο αίνιγμα. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να προλάβουν τη μοχθηρή Λεβάνα, βασίλισσα των Λούναρ, η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα ώστε ο γοητευτικός πρίγκιπας Κάι να γίνει σύζυγος, βασιλιάς και -κυρίως- αιχμάλωτός της.
Επειδή ακόμα και στο μέλλον οι ιστορίες θα ξεκινούν με το "Μια φορά κι έναν καιρό..." (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSCARLET
ISBN139789601650623
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2013
Αριθμός σελίδων552
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΓΕΡ ΜΑΡΙΣΑ
Κωδικός Πολιτείας3330-6869
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tlsurfer

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eygenia90, elpida235

Κριτικές για το προϊόν

[30/12/2021] tlsurfer.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το 2ο βιβλίο της 4λογίας της Σελήνης. Η συγγραφέας έχει πετύχει κάτι εκπληκτικό. Έχει πάρει 4 παραμύθια της παιδικής μας ηλικίας και τα έχει μετατρέψει σε ένα έπος επιστημονικής φαντασίας. Το 1ο βιβλίο αναφέρεται στη Σιντερ ίσον cinderella ίσον Σταχτομπούτα. Το 2ο εμπλέκει τη Σκάρλετ, ίσον Κοκκινομάλλα ίσον Κοκκινοσκουφίτσα. Στο 3ο εμφανίζεται η Ραπουνζέλ (δεν έχω καταφέρει να συσχετίσω το Κρες) και στο τελευταίο έρχεται και η Γουίντερ ίσον Χιονάτη. Οι 4 αυτές ηρωίδες εμπλέκονται μεταξύ τους σε μία τεράστια περιπέτεια με στόχο την ανατροπή της τυρρανικής βασίλισσας της Σελήνης. Όλη η σειρά είναι εκπληκτική, φοβερή πλοκή, αγωνία, ανατροπές και όλα τα στοιχεία εκείνα που εξιτάρουν τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας: cyborgs, ανδροειδή, mind control, υψηλή τεχνολογία, λυκάνθρωποι, μεταλλαγμένοι και..... πανδημία βεβαίως. Ο αναγνώστης έχει τη σπάνια ευκαιρία να διαβάσει τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε, αλλιώς, για ενήλικες πια, αφού θίγονται έννοιες και θέματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα για αιώνες, όπως: τυραννικά καθεστώτα, χειρισμός των μαζών, δούλοι, υπηρέτες, ταξικές διαφορές, σχέσεις μεταξύ διαφορετικών τάξεων, αγάπη, έρωτες και άλλα πολλά. Τα 4 βιβλία είναι: Σίντερ, Σκάρλετ, Κρες και Γουίντερ. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
[28/03/2020] Marinar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η φανταστική συνέχεια της Τετραλογίας της Σελήνης σας περιμένει με ανάμεικτα συναισθήματα, φανταστική τροπή και τρομακτική δράση καθώς η αγάπη και ο φόβος κοιτάνε με άλλα μάτια την Σίντερ και την Σκάρλέτ. Αν σας αρέσει η λογοτεχνία του φανταστικού τότε σας συνιστώ ανεπυφήλακτα να διαβάσετε και το πρώτο βιβλίο της σειράς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ
MARGERIN FRANK
€6.70 €2.68
(-60%)
Κερδίζετε €4.02
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS