Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

SMALLMAN STEVE
Κωδ. Πολιτείας: 3700-0115




Παρουσίαση

Όταν ένας πεινασμένος λύκος, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από ένα αρνάκι αρχίζει να κάνει σχέδια για μια υπέροχη κρεατόσουπα. Όμως, το αρνάκι δεν ήθελε να γίνει το φαγητό του λύκου, ήθελε να γίνει φίλος του. . . Μια ανατρεπτική ιστορία γραμμένη και εικονογραφημένη με χιούμορ και ευαισθησία. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Όρθιος στην κουζίνα του ο λύκος ανακατεύει το φαγητό και αναστενάζει ότι πάλι έχει χορτόσουπα για βραδινό. "Αχ, πόσο θα 'θελα να είχα ένα αρνάκι. Θα έφτιαχνα την αγαπημένη μου κρεατόσουπα!" Δεν είχε αποσώσει την κουβέντα του όταν ακούστηκε χτύπος στην πόρτα και να σου ένα αρνάκι τουρτουρίζοντας και ρωτώντας αν μπορεί να περάσει μέσα. Και ο λύκος, "Ναι, χρυσό μου, πέρασε μέσα. Ήρθες στην κατάλληλη στιγμή για φαγητό!", είπε και κρυφογέλασε. Μα το αρνάκι ήταν καταπαγωμένο και ο λύκος σκέφτηκε πως δεν τον τραβούσε και τόσο το κατεψυγμένο αρνί. Και το ζέστανε στο τζάκι. Οταν όμως άκουσε την κοιλιά του αρνιού να γουργουρίζει από την πείνα, φοβήθηκε πως αυτό θα του έφερνε βαρυστομαχιά. Και με τον λόξιγκα του μικρού πάλι δίστασε, ενώ μάταια προσπάθησε να τον σταματήσει. Μετά το πήρε αγκαλιά και του χτυπούσε απαλά την πλάτη.
Τόσο απαλά που το αρνάκι κοιμήθηκε ευτυχισμένο. Ροχάλιζε κιόλας ανεπαίσθητα.
Μα ο λύκος αρνιόταν να φάει αρνάκι που ροχαλίζει...
Αχ, πολλά τέτοια εμπόδια ύψωνε κάθε τόσο ο λύκος, που στην πραγματικότητα δεν ήθελε καθόλου να το φάει το αρνάκι. Στο τέλος, για να μην το φάει, το έδιωξε. Κι έπειτα το μετάνιωσε και το λυπήθηκε στο κρύο της νύχτας. Το αναζήτησε όμως και όταν το βρήκε, το αγκάλιασε σφιχτά.
Ωραία ιστορία, τρυφερή, φέρνει τα δύο ανόμοια πλάσματα σιγά σιγά κοντά, τα τυλίγει με ένα αεράκι αγάπης που να κρατάει όσο και ο χειμώνας ή όσο και η ανάγκη του ενός για τον άλλον. (ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 11/7/2008)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE LAMB WHO CAME FOR DINNER
ΕκδότηςΡΩΣΣΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2006
Αριθμός σελίδων28
Διαστάσεις24x27
Προτεινόμενες ηλικίες3-6 ετών
ΜετάφρασηΡΩΣΣΗ - ΠΕΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΛΑΖΑΡΙΝΗ ΑΚΡΙΒΗ
ΕικονογράφησηDREIDEMY JOELLE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΜΟΛΜΑΝ ΣΤΙΒ
Κωδικός Πολιτείας3700-0115
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Ανδρουλακη Ρουμπια, ioannagrdk

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΩ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85
Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΙΚ
HASEK JAROSLAV
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS