Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

+
-
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4380-0157
Τιμή Έκδοσης
€3.66
Τιμή Πολιτείας
€2.93
(-20%)
Κερδίζετε €0.73


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το 1970 άρχισε να γράφεται κι ολοκληρώθηκε το "μυθιστόρημα" αυτό, "Τα βράχια", το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φιλιππότη. Βάζω τη λέξη μυθιστόρημα εντός εισαγωγικών, διότι μερικοί ειδικοί, στους οποίους έδωσα χειρόγραφά μου για να διαβάσουν το έργο αυτό, δυσκολεύτηκαν να το κατατάξουν σ' ένα συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος. Αλλά, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αν δηλαδή θα εκφράσω το νόημα, που ήθελα να δώσω από το έργο αυτό, με λυρισμό ή πεζογραφία ή και με τα δύο μαζί. Όπως άλλωστε κι έγινε ο τελευταίος συνδυασμός. Κι έγινε, όχι επειδή το επεδίωξα, αλλά επειδή έτσι ένοιωθα. Κι αυτή η "συνήθειά" μου έχει μείνει από τότε που άρχισα και συνέχισα μέχρι σήμερα να γράφω και να σκέπτομαι ως επαγγελματίας δημοσιογράφος. Δηλαδή, να γράφω εύκολα. Διότι πίστευα και πιστεύω ότι όταν γράφεις ελεύθερα, γράφεις κι εύκολα, υπό το μοναδικό περιορισμό του σεβασμού της αλήθειας, της αποκάλυψης της αλήθειας.
Στόχος μου, λοιπόν, ήταν η ανθρώπινη αγάπη, η ανθρώπινη ευτυχία, η ανθρώπινη μακροθυμία και η ανθρώπινη ανεξικακία να κυριαρχήσουν και στη γη, να κατέβουν από τον ουρανό και να αγκαλιάσουν όλους εκείνους που τις επιδιώκουν, τις θέλουν, τις έχουν σκοπό στη ζωή τους. Υπήρχαν όμως και υπάρχουν μεγάλα εμπόδια, υπάρχουν τα μυτερά κι άγρια βράχια. Κάτι σαν τα βράχια του Καυκάσου, του Γολγοθά. Κάτι τέτοια. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΦΙΛΙΠΠΟΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1992
Αριθμός σελίδων128
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας4380-0157
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
Νανά
ZOLA EMILE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS