Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΤΟΙΧΟΥ-ΜΕΓΑΛΟ) ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ // ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016 (ΤΟΙΧΟΥ-ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΗΜΑ)

ΣΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3856-0138




Παρουσίαση

Φωτογραφίζοντας...
Πάντα μου άρεσε να ταξιδεύω και να φωτογραφίζω και είμαι ευτυχής που αυτή την ανάγκη μου, κατάφερα να την κάνω τρόπο ζωής και επάγγελμα.
Κάθε φορά που επιστρέφω με όμορφες εικόνες, νιώθω τόσο γεμάτος από συναισθήματα και μια βαθιά ικανοποίηση, για αυτό που επέλεξα και που κατάφερα να αποτυπώσω. Κι είναι τόσο μεγάλη η ευχαρίστησή μου, που δεν περνάνε λίγες μέρες και μου δημιουργείται ξανά, η ακαταμάχητη επιθυμία να βρεθώ -και πάλι- στον "φυσικό" μου χώρο!
Οι εικόνες που παρουσιάζω μέσα από τη δουλειά μου, είναι αποτέλεσμα ενασχόλησης αμέτρητων ωρών στο "φωτογραφικό πεδίο", τεχνικής δεξιότητας, σκληρής δουλειάς, υπομονής, πάθους, αποφασιστικότητας και φυσικά καλής τύχης.
Οι περισσότερες φωτογραφίες μου είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μου, για τον τρόπο και τις συνθήκες που τραβήχτηκαν και είναι μοναδικές -η κάθε μια- στα μάτια μου. Ορισμένες χρειάστηκαν μέρες ή μήνες για να πραγματοποιηθούν.
Κοιτάζοντάς τες, δεν ξεχνώ ποτέ την θαλασσινή αύρα των νησιών, την πρωινή δροσιά των δασών, αλλά και την παγωμένη ανάσα των βουνών.
Μέσα από την αισθητική αρτιότητα των τοπίων και των τόπων που επιλέγω, προσπαθώ να εξυμνήσω το μεγαλείο της ελληνικής φύσης, αλλά παράλληλα να προειδοποιήσω και να επισημάνω τον κίνδυνο που διατρέχει το περιβάλλον και τα εύθραυστα οικοσυστήματα.
Ξέρω πως η φωτογραφία δεν είναι αρκετή για να αλλάξει τον κόσμο μέσα στο οποίο ζούμε. Μπορεί όμως να τον κάνει καλύτερο! (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΣΙΟΥΡΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων24
Διαστάσεις30x30
Κωδικός Πολιτείας3856-0138
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95
500 ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS