Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

STONE OLIVER
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0477




Παρουσίαση

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που, για πρώτη φορά στα χρονικά, κατάφερε να εξασφαλίσει ό, τι επιδίωκαν για χρόνια δημοσιογράφοι και ειδησεογραφικά πρακτορεία απ' όλο τον κόσμο: εκτεταμένη πρόσβαση στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Το βιβλίο Συνέντευξη με τον Πούτιν είναι το απάνθισμα των συναντήσεων Πούτιν και Στόουν σ' ένα διάστημα δύο ετών. Είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος ηγέτης μιλά τόσο αποκαλυπτικά -και τόσο πολύ- μ' έναν "Δυτικό", εκθέτοντας στο παγκόσμιο κοινό τις απόψεις του και την οπτική του για τα πράγματα.
Κανένα θέμα δεν μένει άθικτο σ' αυτές τις συνεντεύξεις. Με την ενθάρρυνση του Στόουν, ο Πούτιν μιλά για όλα: τις σχέσεις της Ρωσίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τις φήμες για παρέμβαση της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές, αλλά και την ανάμειξή της στις εμπόλεμες ζώνες στη Συρία και την Ουκρανία. Ο Ρώσος πρόεδρος ανατρέχει στην περίοδο της ανόδου του στην εξουσία και αναφέρεται λεπτομερώς στη σχέση του με τους Αμερικανούς προέδρους Κλίντον, Μπους, Ομπάμα και Τραμπ. Ο προσωπικός και τολμηρός τόνος της συζήτησης μοιάζει ενίοτε σουρεαλιστικός, ξαφνιάζοντας ανέλπιστα τον αναγνώστη, προκαλώντας τη σκέψη του και όλα όσα θεωρεί δεδομένα για τη διεθνή πολιτική σκηνή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE PUTIN INTERVIEWS
ISBN139789604366385
ΕκδότηςΟΞΥ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2019
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΣΙΡ ΡΟΜΠΕΡΤ
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕπιμέλειαΜΙΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΤΟΟΥΝ ΟΛΙΒΕΡ
Κωδικός Πολιτείας0160-0477
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

[13/10/2020] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το βιβλίο, σε αντίθεση με πολλά βιβλία πολιτικού περιεχομένου διαβάζεται ευχάριστα, καθώς δεν κουράζει ιδιαίτερα. Κυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας και έτσι το διάβασα. Αυτό που με εντυπωσίασε αρκετά, ήταν η ευκολία με την οποία ο Ρώσος πολιτικός "έδειξε" ένα διαλλακτικό και ευχάριστο πρόσωπο στον Όλιβερ Στόουν και κατ' επέκταση στο Δυτικό κοινό, παρά την πληθώρα και θεματολογία των ερωτήσεων.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΛΟ
SILLS JUDITH
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS