Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΡΟΔΟ

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΡΟΔΟ

+
-
TRAVEN BEN
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0083
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ποιος είναι άρχοντας της ζωής; Ο πρόεδρος μιας εταιρείας πετρελαίου: Ή ο δικηγόρος που αναλαμβάνει τις πιο τιποτένιες αγωγές διαζυγίου και εκβιαστικές μανούβρες; Η χορεύτρια της επιθεώρησης; Ο Ροκφέλλερ; Ο Σίνκλαιρ; Ο Μόργκαν: Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Απ' όλους αυτούς, που μπορούν ν' αγοράζουν και να πουλάνε ηπείρους, να φτιάχνουν δημοκρατίες και να τις καταστρέφουν, να στέφουν βασιλιάδες και να τους εκθρονίζουν, ν' αρχίζουν επαναστάσεις και να τις καταπνίγουν, κανένας δεν είναι άρχοντας της ζωής. Είναι όλοι πιασμένοι στη μηχανή που ονομάζεται Μοντέρνοι Καιροί, στη Σύγχρονη Ζωή μας. Στροβιλίζονται γύρω γύρω, εκσφενδονίζονται εδώ κι εκεί, σαν μικροί κόκκοι, πότε πάνω, πότε κάτω. Ίσως ο Γιασίντο, ο Ινδιάνος που κατείχε τη Ράσα Μπλάνκα χωρίς να του ανήκει, ήταν άρχοντας της ζωής - ως την ημέρα που ανακαλύφθηκε ότι η Ράσα Μπλάνκα είχε πετρέλαιο στο έδαφός της. Εκείνη τη στιγμή ο Γιασίντο έπαψε να είναι άρχοντας της ζωής, γιατί κι αυτός τώρα άρχισε να γίνεται ένας κόκκος που στριφογύριζε μέσα στη μηχανή". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η πλοκή του Λευκού Ρόδου είναι η θανάσιμη συνύφανση του ατσαλένιου στημονιού του πολυεθνικού κεφαλαίου και του χλωρού υφαδιού τής σχεδόν κλειστής ινδιάνικης οικονομίας. Είναι η μεγάλη σύγκρουση του αιώνα μας... Οι Ινδιάνοι διανύουν την ιστορία στο ρυθμό μιας περίληψης. Στον ίδιο ρυθμό εξεγείρονται. Η πλοκή των έργων του Traven είναι ήδη τραγικά μετεπαναστατική". (Λ.Α.)

Το μυθιστόρημα συνοδεύεται από το επίμετρο του Λευτέρη Αναγνώστου "Β. Traven. Οι μεταμορφώσεις ενός μοναδικού".
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDIE WEISSE ROSE
ISBN139789602218839
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΜετάφρασηΖΗΣΗ ΛΕΝΑ
ΕπιμέλειαΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΡΕΙΒΕΝ ΜΠΕΝ
Κωδικός Πολιτείας0170-0083
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geopap1984

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

fryne, gavriilzx, ΦΜ70

Κριτικές για το προϊόν

[11/10/2021] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αν πρέπει να διαβάσετε ένα βιβλίο στην ζωή σας, ας είναι αυτό. Διαχρονικό και επίκαιρο σαν να έχει γραφτεί σήμερα. Ο άνθρωπος, ως ένα γρανάζι ενός συστήματος καλά δομημένου, που δεν το αμφισβητεί, επιλογές και συνέπειες, θύματα και θύτες, όλα με την αποστασιοποιημένη και βαθειά ανθρώπινη ματιά του Traven. Aν υπήρχαν παραπάνω αστέρια θα τα έβαζα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

BUSHCRAFT 101
CANTERBURY DAVE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€25.62 €8.97
(-65%)
Κερδίζετε €16.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS