Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

+
-
AUSTER PAUL
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3117
Τιμή Έκδοσης
€12.20
Τιμή Πολιτείας
€8.54
(-30%)
Κερδίζετε €3.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ήταν το καλοκαίρι που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι. Ήμουν πολύ νέος τότε, αλλά δεν πίστευα πως υπήρχε κάποιο μέλλον. Ήθελα να ζήσω ριψοκίνδυνα, να ωθήσω τον εαυτό μου στα άκρα κι έπειτα να δω τι θα συνέβαινε όταν έφτανα εκεί".
Ορφανός και χωρίς κανέναν δικό του στον κόσμο, ο νεαρός Μάρκο Φογκ, ο οποίος μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, θα εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη για να επιδοθεί σε μια μακρά και επώδυνη αναζήτηση του χαμένου του πατέρα. Από τα τσιμεντένια φαράγγια του Μανχάταν στα υπέροχα τοπία της Άγριας Δύσης, από την Ανατολική Ακτή έως τον Ειρηνικό Ωκεανό, οι περιπέτειες του Μάρκο συνιστούν ένα ταξίδι στον πυρήνα της Αμερικής. Μια υπέροχη πορεία προς την αυτογνωσία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMOON PALACE
ISBN139786180327069
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΣΤΕΡ ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας2760-3117
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Jerridis, kikujiro

Κριτικές για το προϊόν

[23/09/2021] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο πολύ μεγάλος αφηγητής Πωλ Ώστερ με άφησε με αρκετά ανάμικτα συναισθήματα με το παλάτι του φεγγαριού. Το διάβασα από άλλη έκδοση πιθανότατα καλύτερη από αυτή του Ζαχαρόπουλου. Υπάρχει και εδώ η γνωστή δεινότητα του να σκιαγραφεί τους χαρακτήρες με απαράμιλλη λεπτομέρεια και να πηγαίνει σε μεγάλο βάθος στην ψυχή των ηρώων του. Εδώ υπάρχει επίσης η ρεαλιστική απεικόνιση της αγαπημένης του πόλης, της Ν. Υόρκης την εποχή που εκτυλλίσεται η ιστορία. Πολύς συμβολισμός σε ονόματα κύριων και δευτερευόντων χαρακτήρων. Επίσης συμβολικό χαρακτήρα έχουν κάποια τοπωνύμια ακόμα και το εστιατόριο Το Παλάτι Του Φεγγαριού που έδωσε τον τίτλο. Ωστόσο : σε αρκετά βιβλία του η παρεμβολή ιστοριών και λεπτομερειών αν και παράλογες ή απίθανες, δένουν με το σύνολο. Στο Παλάτι υπήρχε ένα τέτοιο κομμάτι που προσωπικά με ξένισε και θεωρώ ότι δεν έδεσε με το υπόλοιπο.
[12/04/2019] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, η οργιαστικη και ρεαλιστική φαντασία του συγγραφέα σε κάνει να πιστεύεις ότι παρακολουθείς ταινία στο σινεμά. Από τα καλύτερα του Auster
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ SEX
BERMAN LAURA
€10.00 €4.00
(-60%)
Κερδίζετε €6.00
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS