Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ (ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

CRONIN JUSTIN
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3647




Παρουσίαση

Αρχικά, το αδιανόητο: η παραβίαση των συστημάτων ασφαλείας σε μία μυστική εγκατάσταση της αμερικανικής κυβέρνησης απελευθερώνει το τερατώδες αποτέλεσμα ενός ανατριχιαστικού στρατιωτικού πειράματος. Ύστερα, η φρίκη: μία νύχτα χάους και μακελειού δίνει τη θέση της στην ανατολή ενός έθνους, και τελικά ενός κόσμου, για πάντα απαγμένου. Το μόνο που απομένει στους επιζήσαντες είναι ο μακρύς αγώνας μπροστά τους και ένα μέλλον όπου κυβερνά ο φόβος: ένα μέλλον κατακλυσμένο από σκοτάδι και από θάνατο...
Καθώς ο πολιτισμός καταρρέει και από τα συντρίμμια του αναδύεται ένα πρωτόγονο τοπίο κυνηγών και κυνηγημένων, δύο άνθρωποι επιχειρούν να διαφύγουν, αναζητώντας καταφύγιο: ο Μπραντ Βόλγκαστ, πράκτορας του FBI, και η Έιμι Χάρπερ, μια εξάχρονη ορφανή, φυγάδας από το μοιραίο επιστημονικό πρόγραμμα. Ο Βόλγκαστ είναι αποφασισμένος να την προστατέψει από τη φρίκη, όμως για την Έιμι η προσπάθεια να ξεφύγει είναι απλά η αρχή μιας πολύ μεγαλύτερης οδύσσειας προς ένα χρόνο και έναν τόπο όπου θα κληθεί να δώσει τέλος σε κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE PASSAGE
ISBN139789601425726
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2012
Αριθμός σελίδων1056
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΑΡΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΟΝΙΝ ΤΖΑΣΤΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2540-3647
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Zyro, billchiotis, AndrewSeaBorn, Dinosaurosss, lab.alex, paulnom, Iraklis1997

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Zyro, Καρρας, billchiotis, AndrewSeaBorn

Κριτικές για το προϊόν

[08/02/2019] AndrewSeaBorn.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτικό. Συγκλονιστικό βιβλίο. Τόσο σε πλοκή όσο σε χαρακτήρες. Ένα από τα καλύτερα ίσως στο είδος του. Ένα βιβλίο από εκείνα που θέλεις να διαβάσεις λίγο ακόμα και λίγο ακόμα και δεν κάνει ποτέ κοιλιά. Δράση, αγωνία, συναίσθημα εναλλασονται συνέχεια κάνοντας το ένα ανεπανάληπτο ανάγνωσμα. Συνεχίζουμε με το 2ο της Τριλογίας.
[16/01/2019] zervoschr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα καλύτερα βιβλία του είδους, ιδανικό σε όσους αρέσκονται στις post-apocalyptic ιστορίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η εξιστόρηση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές (προ ιού - μετά ιού). Πιο μαζεμένο από τα δυο επόμενα τα οποία φλυαρούν σε κάποια σημεία, πιθανόν για να βγεί η όλη ιστορία ως τριλογία που πλασάρεται καλύτερα εμπορικά.
Να σημειωθεί ότι η ιστορία έγινε και τηλεοπτική σειρά από το κανάλι Fox με ημερομηνία προβολής του πρώτου επισοδείου σήμερα που γράφω το σχόλιο (16/1/2019). Είμαι περίεργος πώς θα παρουσιαστεί αφού ως θέμα είναι ιδανικό για σειρά, και μπορεί να βγάλει αρκετές σαιζόν. Ελπίζω να μην το κάψουν.
[09/09/2017] Theo Fal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ίσως από τα καλύτερα βιβλία ξένης λογοτεχνίας στον τομέα της φαντασίας και της επιστημονικής φαντασίας. Πολλές σελίδες που χορταίνουν τον αναγνώστη και εξεφτελιστική τιμή για το μέγεθός του. Πλούσιο λεξιλόγιο, ενδελεχής και εξονυχιστική περιγραφή των καταστάσεων και των προσώπων που σε κάνουν να δεις με τα μάτια του συγγραφέα όλο και περισσότερο αυτό που φαντασιώνεται. Η πλοκή ίσως να αφήσει κάποιους αναγνώστες στην διάρκεια ανάγνωσης αν το διαβάσουν σιγά-σιγά. Αν διαβαστεί μονομιάς γίνεται συναρπαστική παρέα στις κρύες και ανιαρές νύχτες του χειμώνα.
[10/07/2017] antoniasolomou13.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ευχάριστο, εύπεπτο, καλογραμμένο. Καταιγιστική δράση,ενδιαφέροντες χαρακτήρες, θυμίζει έντονα το '' the stand '' του Stephen King. Δεν μετάνιωσα που το αγόρασα.
[05/02/2016] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Οι λατρεις του φανταστικου θα το λατρεψετε..Παροτι ειναι ενα σεναριο με καταστροφη του κοσμου που ισως καποιοι να εχετε βαρεθει μιας και πολλα βιβλια εχουν το ιδιο σκηνικο εμενα με εξεπληξε ευχαριστα..Σε παει σε ενα αλλο επιπεδο..Περιπετεια που δεν σταματαει και με ηρωες κυριως γηινους..Ξεκιναω απο σημερα το δευτερο βιβλιο και περιμενουμε να βγει η ολοκληρωση της τριλογιας..Στην τιμη δεν αναφερομαι καν..δεν υπαρχει λογος..

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
CARION CHRISTIAN
€13.19 €5.28
(-60%)
Κερδίζετε €7.91
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS