Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ - ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ

ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

+
-
ROBBINS TOM
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0151
Τιμή Έκδοσης
€16.23
Τιμή Πολιτείας
€11.36
(-30%)
Κερδίζετε €4.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο «Τρυποκάρυδος» είναι ένα είδος ερωτικής ιστορίας που εκτυλίσσεται μέσα σ’ ένα πακέτο τσιγάρα Κάμελ. Αποκαλύπτει το σκοπό της σελήνης, εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στους κακοποιούς και τους παράνομους, εξετάζει τη διαμάχη ανάμεσα στο δεσμευμένο σοσιαλιστή και το ρομαντικό ατομικιστή, ζωγραφίζει το πορτραίτο μιας σύγχρονης κοινωνίας με ζάπλουτους Άραβες, εξόριστους βασιλιάδες και εγκυμονούσες μαζορέτες. Τέλος, ασχολείται και με τα μυστήρια των πυραμίδων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο Ρόμπινς έχει έναν πρωτοποριακό τρόπο να γράφει και να συνθέτει τα έργα του. Και η συγκεκριμένη ιστορία αγάπης είναι τόσο ιδιαίτερη που ο αναγνώστης μπορεί μόνο να την παρακολουθήσει απ' έξω, αμέτοχος. Μοιάζει με μια εξαιρετική ταινία που ο θεατής νιώθει αλλά δεν ταυτίζεται, σκέφτεται αλλά δεν προβληματίζεται. Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με την αγάπη μιας ξεπεσμένης πριγκίπισσας, της Leigh-Cheri με τον βομβιστή Bernard. Γνωρίζονται, ερωτεύονται και δυστυχώς, ο Μπέρναρντ πιάνεται και φυλακίζεται για δύο χρόνια. Αυτά τα δύο χρόνια η Λη-Τσέρι αποφασίζει να ζήσει στις ίδιες συνθήκες με τον αγαπημένο της. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Ο Τομ Ρόμπινς γράφει με τόσο αφηρημένο και χαώδη τρόπο που η ιστορία μοιάζει να συνεπαίρνει τον αναγνώστη σαν rollercoaster. Συνειρμική γραφή που θέλει μόνο καλή διάθεση για να την ακολουθήσεις και από κει και πέρα μόνο κερδισμένος βγαίνεις. (Ελισάβετ Σπαντιδάκη, critique.gr, 26/3/2010)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSTILL LIFE WITH WOODPECKER
ISBN139789605210250
ΕκδότηςΑΙΟΛΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1999
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΛΑΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜετάφρασηΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΝΤΙΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΜΠΙΝΣ ΤΟΜ
Κωδικός Πολιτείας0110-0151
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[19/05/2023] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Ενα μετριο, pulp μυθιστορηματάκι που κάποτε κυκλοφορουσε σε εξαιρετική εκδοση, κι αν θυμαμαι καλα, σε ενα σκληρο κουτί camel. Θυμαμαι να ειναι απο κεινα να βιβλία που απλώς ήθελα να τελειωσω για να μην με αποτελειώσει εκεινο, με την πλήρη ελλειψη φαντασίας του και την μεγαλομανία του.
[24/04/2023] AmaliaTMB.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Γέλασα, προβληματίστηκα, ερωτεύτηκα, συγκινήθηκα. Αγαπώ τον παράλογο κόσμο του Ρόμπινς. Ακόμη και με τον κίνδυνο να παγιδευτω για πάντα μέσα του
[23/11/2020] dafnimou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ονειρικός, σουρεαλιστικός, μια ιστορία αγάπης για όσους την ψάχνουν και δε θα σταματήσουν να την ψάχνουν ποτέ. Από τα καλύτερα βιβλία του.
[02/04/2020] Αρτεμησία.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
"Ποτέ δεν είναι αργά να ζήσεις ωραία παιδικά χρόνια". Μοναδικό βιβλίο, σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, την γεύση των δακρύων σου.
[27/08/2014] khandj.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Μια μέτρια ιστορία που καταρρέει μέσα στην ασύνδετη, πομπώδη (και τελικά άδεια) γραφή του συγγραφέα, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο - αλλά απογοητευτικό για τα γούστα μου - ανάγνωσμα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80
Η ΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1821 (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€38.00 €19.00
(-50%)
Κερδίζετε €19.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS