Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ

ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

ΤΣΙΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1670-0181




Παρουσίαση

Στα θεατρικά έργα, την πρώτη σελίδα πιάνουν τα πρόσωπα που παίζουνε τους διάφορους ρόλους. Ας πούμε ότι τούτη η αληθινή και παράξενη ιστορία είναι ένα θεατρικό έργο. Στ' αλήθεια είναι "κάτι που γίνηκε" και που παρουσιάζει την πρώτη γυναίκα-ναύαρχο της Ιστορίας. Επειδή όμως την λέμε σαν θέατρο και την λέμε κι απίστευτη, ας δώσουμε τα πρόσωπα σαν ένα είδος πρόλογο. Όλα τα πρόσωπα που παίξανε ρόλο στον καιρό της.
Η πρωταγωνίστρια λέγεται Μανταλένα Λαρτεσούτι ντε Μεντίτσις, όνομα λιγάκι φλωρεντίνικο, λιγάκι γνωστό, πολύ συνηθισμένο. Το επάγγελμά της; Κουρσάρα - ναύαρχος.
Ο ζέν πρεμιέ λέγεται Βερτράνδος ντ' Ορνεσάν, βαρώνος του Αγίου Βλανκάρδου, μαρκήσιος των Χρυσών Νησιών, γενικός διοικητής των γαλερών και ναύαρχος του Λεβάντε. Πολλά ονόματα, πολλοί τίτλοι, πολύ καμάρι, όλα ιστορικά εξακριβωμένα, για όσους αμφισβητήσουν τούτο το παραμύθι, το αληθινό, και θελήσουν να βρούνε λεπτομέρειες πεπραγμένων στ' αρχεία της γαλλικής πόλεως της Αβινιόν.
Επειδή όλη η ιστορία γίνεται την εποχή του Φραγκίσκου του πρώτου, παίρνει μέρος και ο βασιλιάς της Γαλλίας Φραγκίσκος ο πρώτος, ο παλικαράς και λεβέντης, κι η μητέρα του, η Λουΐζα της Σαβοΐας, κι η αδερφή του, η Μαργαρίτα του Βαλουά, δούκισσα του Αλενσόν και βασίλισσα της Ναβάρας, η πιο αφοσιωμένη αδελφή του κόσμου. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΡΜΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2001
Αριθμός σελίδων120
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1670-0181
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

linuxman101

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
PEREZ-REVERTE ARTURO
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS