Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΥΙΕ ΜΟΥ... ΥΙΕ ΜΟΥ...(ΔΑΡΕΜΑΣ)

ΥΙΕ ΜΟΥ... ΥΙΕ ΜΟΥ...

SPRING HOWARD
Κωδ. Πολιτείας: 1051-0005




Παρουσίαση

Ο ΧΑΟΥΑΡΝΤ ΣΠΡΙΝΓΚ ο συγγραφέας των δεκατεσσάρων καλύτερων επιδοκιμασμένων μπέστ - σέλλερ, γεννήθηκε το 1889 στο Κάρντιφ. Σε ηλικία δώδεκα χρονών, σαν πέθανε ο πατέρας του, άφησε το σχολείο. Η πρώτη του δουλειά ήταν θεληματάρης σ' ένα κρεοπωλείο. Μετά από μερικές άλλες δουλειές, έγινε κάτι σαν "αγγελιαφόρος" της εφημερίδας "Σάουθ Ούέϊλς Νταίηλυ Νιους" και μετά από εφτά χρόνια έγινε δημοσιογράφος, έχοντας όλα τα απαραίτητα προσόντα. Αφού δούλεψε σε αρκετές εφημερίδες "ανακαλύφθηκε" από την "Λόντον Ίβνινγκ Στάνταρντ" και έγινε κριτικός, των βιβλίων της... Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου έγραψε την περίφημη και γνωστή νουβέλα του "Άθλιος Τίγρης" και ακολούθησε λίγα χρόνια μετά η συνέχειά του "Ράσελ Ρόζινγκ". Μετά την επιτυχία του "Ω Αβεσαλώμ!" (που επανατιτλοφορήθηκε "Υιέ μου, Υιέ μου!), το 1938, αποσύρθηκε στο Φάλμουθ, Κόρνγουαλ και έδωσε στο θέατρο αρκετά απ' τα κανονικά μυθιστορήματα του. Πέθανε εκεί, το 1965 σε ηλικία εβδομήντα έξη χρονών, αφήνοντας την γυναίκα του και τους δύο γιους του... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Αυτό το βιβλίο είναι υπέροχο. Ξετυλίσσει την ιστορία δύο οικογενειών που ζήσαν και κυριάρχησαν επί μισό αιώνα... και ανέβηκε σε θεατρικό έργο με αντοχή και ολοένα αυξανόμενη ένταση..." ΝΤΕΝΙΣ ΟΥΙΤΛΥ (DENIS WHEATLEY)

"Ένα μυθιστόρημα με παράδοση... το κάθε γεγονός πιο επιτυχημένο απ' το προηγούμενο... με ακαταμάχητη δύναμη. Ένα βιβλίο αληθινό, ικανοποιητικό και υπέροχο". ΙΒΝΙΝΓΚ ΣΤΑΝΤΑΡΤ (EVENING STANDART)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςO ABSALOM
ΕκδότηςΔΑΡΕΜΑΣ
Σειρά
Αριθμός σελίδων282
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΑΘΗΝΑΙΟΥ ΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΠΡΙΝΓΚ ΧΑΟΥΑΡΝΤ
Κωδικός Πολιτείας1051-0005
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

angeta

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ
ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27
Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
HILL JOE
€23.30 €11.65
(-50%)
Κερδίζετε €11.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS