Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑΣ 175 - ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΙΛΟ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑΣ

+
-
WALLACE EDGAR
Κωδ. Πολιτείας: 2569-0087
Τιμή Έκδοσης
€5.00
Τιμή Πολιτείας
€3.50
(-30%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν η Λόϊς Ρέντλ θα έφευγε από το γραφείο του κ. Σάντλς που ήταν ένας ιδιόρυθμος και μάλλον αυστηρός προϊστάμενος, λυπόταν μόνο που θα άφηνε μόνη τη φίλη της Λίζυ Σμιθ, που μοιράζονταν οι δυο τους το ίδιο μικρό διαμέρισμα της Σαρλότ στρητ και τα κοριτσίστικα όνειρά τους. Η νέα της δουλειά, ιδιαιτέρα γραμματεύς, θα ήταν κοντά στη Λαίδη Μόρον, σε ένα περιβάλλον που της ήταν ολότελα άγνωστο μα που, όπως φαντάζονταν τουλάχιστον, θα ήταν ευχάριστο και θα την ανέβαζε κοινωνικά. Φυσικά μετρούσε κι ο μισθός που ήταν πολύ μεγάλος. Όμως ο νέος της διορισμός θα άρχιζε με κάποιο δυσοίωνο περιστατικό. Ένας νέος άντρας, ο Μάικλ Ντορν, με ευχάριστο παρουσιαστικό και επίμονους τρόπους, θα προσπαθούσε να της μεταδώσει κάποια δυσπιστία και επιφυλακτικότητα για τις προοπτικές που ανοίγονταν μπροστά της.
Η Λόις, άνθρωπος που δεν δεχόταν ποτέ παρεμβάσεις στην ιδιωτική της ζωή, και μολονότι η φίλη της Ελίζαμπεθ ολοφάνερα πατρονάριζε την επίμονη πολιορκία του νεαρού Ντόρν, θα αδιαφορούσε και θα έβαζε στη θέση του τον αυτοσχέδιο και φορτικό συμβουλάτορά της. Πόσο πολύ θα μετάνοιωνε, θα το ήξερε μόνο η ίδια, όταν λίγο αργότερα, μια σειρά από ανεξήγητα περιστατικά θα έρχονταν να αναστατώσουν τη ζωή της, βάζοντάς την μάλιστα σε κίνδυνο θανάτου. Κι όμως, όλα είχαν αρχίσει τόσο όμορφα εκείνο το ηλιόλουστο πρωινό που ο σπιτονοικοκύρης τους, ο γέρο-Μακένζυ έπαιζε στο βιολί του, με αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία είν' αλήθεια, την Ουγγρική Ραψωδία!... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE STRANGE COUNTESS
ΕκδότηςΛΥΧΝΑΡΙ
ΣειράΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 175
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1980
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΑΛΑΣ ΕΝΤΓΚΑΡ
Κωδικός Πολιτείας2569-0087
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tim8

Κριτικές για το προϊόν

[03/04/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Ουώλλας γράφει ένα μυθιστόρημα, το οποίο αντικατοπτρίζει τη κουλτούρα και τη κοινωνική ζωή της δεκαετίας του '20 (1925). Το βιβλίο διαθέτει φινέτσα, ίντριγκα, μυστήριο και επικίνδυνες οικογενειακές σχέσεις. Ωστόσο, η πλοκή δεν έχει γρήγορη ροή, ειδικά, στο 1ο μέρος, και το τέλος διχάζει. Βαθμολογία: 3,5/5 ή 7/10.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΟΙ ΥΦΑΝΤΕΣ
HAUPTMANN GERHARD (NOBEL 1912)
€5.33 €2.66
(-50%)
Κερδίζετε €2.67

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS