Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

WARE T. KALLISTOS
Κωδ. Πολιτείας: 1996-0009




Παρουσίαση

(. . .) Το βιβλίο τούτο , όπως θα ιδεί ο αναγνώστης, συγγενεύει κάπως με το πρώτο μεγάλο βιβλίο του επ. Καλλίστου The Orthodox Church· μου φαίνεται, όμως, πως σε πολλά σημεία του πηγαίνει σε βαθύτερα και θεολογικώτερα νερά. Είναι φυσικό, ύστερ' από δεκαπέντε χρόνια, η μόρφωση του διδασκάλου μα και η τέχνη του συγγραφέα να έχουν αισθητά βελτιωθεί και μεγαλώσει. Η πείρα του και οι εμπειρίες του τον οδηγούν πολλές φορές σ' εσωτερικούς χώρους, που μόνο προικισμένοι μ' εξαιρετική δεινότητα ή αγιότητα συγγραφείς μπορούν να εισέλθουν. Έτσι, η θεολογία που εκτίθεται από το συγγραφέα μας στο βιβλίο τούτο ξεφεύγει από την ψυχρότητα των ακαδημαϊκών εγχειριδίων και αγγίζει την ιερή γλώσσα της καρδιάς. (. . .) (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΙΔΡΥΜΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΧΟΡΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1984
Αριθμός σελίδων170
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΠΑΣΧΟΣ Β. ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜετάφρασηΠΑΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΕΑΡ Τ. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ (ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΚΛΕΙΑΣ)
Κωδικός Πολιτείας1996-0009
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dpetriki, eleutheriakos7, Papaleksandros

Κριτικές για το προϊόν

[23/12/2015] Αλκιβιάδης1983.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο στο οποίο αναπτύσσονται με εξαιρετική σαφήνεια και με σχετικά συνοπτικό και ξεκούραστο τρόπο, τα βασικά και ουσιώδη σημεία της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, τα οποία δίνονται με μία όχι και τόσο συνηθισμένη για τον Έλληνα αναγνώστη γραφή, (με ύφος κατήχησης δηλαδή), αλλά αντίθετα, με μια πιο διευρυμένη οπτική και φιλελεύθερη γλώσσα. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρατίθενται από τον συγγραφέα θεολογικά αποσπάσματα από συγγραφείς και Αγίους όλου του ορθόδοξου κόσμου και όχι μόνο των Ελλήνων Πατέρων. Ιδανικό για κάποιον μη ορθόδοξο που ενδιαφέρεται να προσεγγίσει το ορθόδοξο δόγμα, χωρίς φόβο να γίνει δέκτης κατήχησης αλλά και για κάποιον ορθόδοξο που έχει δογματικά κενά.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΙΛΙΑΔΑ 'Η ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
WEIL SIMONE
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30
ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS