Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ( ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΩ

WIERSEMA J. ROBERT
Κωδ. Πολιτείας: 1831-0117




Παρουσίαση

Όταν η τρίχρονη Σέρυ Μπάρετ παρασύρθηκε, μπροστά στα μάτια της μητέρας της, από φορτηγό και έπεσε σε κώμα, κανείς δεν φανταζόταν πως πάνω από το τραγικά ασάλευτο σωματάκι της θα δινόταν μια ακόμα μάχη ενός απελπισμένου πολέμου που μαίνεται τα τελευταία 2000 χρόνια. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBEFORE I WAKE
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2008
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΙΡΣΕΜΑ ΤΖ. ΡΟΜΠΕΡΤ
Κωδικός Πολιτείας1831-0117
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[07/10/2015] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πολύ γενικά είναι ένα βιβλίο που με συγκίνησε πολύ. Μια οικογένεια που χάνει το παιδί της, μια ιστορία που ταρακουνά τον αναγνώστη, θυμίζοντας τον ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ότι τα πάντα είναι ρευστά και ότι μια στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν θέματα όπως η οικογένεια και οι δεσμοί μεταξύ ανθρώπων, το υπερφυσικό και η θρησκεία, η πίστη, η συγχώρεση και πως κάθε άνθρωπος, αντιμετωπίζει τον πόνο. Πως μια οικογένεια αντιμετωπίζει τον χειρότερο της εφιάλτη και όλες τις επακόλουθες δυσκολίες. Καταστάσεις καθημερινές και δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν στον καθένα.

Πιο ειδικά τώρα, ο πατέρας ήταν απίστευτα εκνευριστικός και θα έλεγα, ένας ιδιαίτερα αδύναμος χαρακτήρας. Μια μητέρα που υποβίβαζε τον εαυτό της και την νοημοσύνη της μπροστά στην αγάπη που έτρεφε για έναν άνδρα που δεν της άξιζε. Το βιβλίο θα μπορούσε να χτίσει πιο καλούς χαρακτήρες κατά την γνώμη μου. Ίσως βέβαια και να τους έπλασε έτσι για να δείξει στους αναγνώστες την αντίδραση του κάθε ανθρώπου σε μια κατάσταση που μπορεί να τρελάνει κάθε γονιό. Το πολύ έξυπνο "τρικ" του βιβλίου, κατά την γνώμη μου είναι ότι ο συγγραφέας επιλέγει να πει την ιστορία από την οπτική γωνία όλων σχεδόν των χαρακτήρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει κάθε σημείο της σκέψης του κάθε χαρακτήρα. Μπορεί να φαντάζει εκνευριστική μια τέτοια τακτική άλλα έδεσε πολύ καλά με την πλοκή. Τίποτα δεν μένει κρυφό με αποτέλεσμα και ο αναγνώστης να ξέρει σχεδόν τα πάντα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΑΚΡΑ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '40
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€26.50 €13.25
(-50%)
Κερδίζετε €13.25
Τ' ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΡΥ ΛΥΝΤΟΝ
THACKERAY WILLIAM-MAKEPEACE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS