Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ

ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0730-0001




Παρουσίαση

Στο μυθιστόρημα αυτό ο Ξενόπουλος παρουσιάζει το θέμα της συζυγικής τιμής, της τιμής του άνδρα. "Τιμή του ανθρώπου" και "Τιμή του άνδρα" - δυο αιώνια πανανθρώπινα προβλήματα -έγιναν το υλικό που ο μεγάλος συγγραφέας έπλασε αριστουργηματικά το έργο του, που θεωρείται από τα ανώτερα, βαθύτερα και καλλιτεχνικότερα έργα που έχει γράψει. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΑΔΕΛΦΟΙ ΒΛΑΣΣΗ
ΣειράΕΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ 2
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1984
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0730-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[03/10/2016] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα κλασσικό αριστούργημα με τη γαργαλιστική και παιχνιδιάρικη ζακυνθινή διάλεκτο ,το χιούμορ της δύσης μα και το ασύγκριτο ταλέντο του Γρηγορίου Ξενόπουλου να ανασυνθέτει πραγματικότητες σα να διαβάζει από ημερολόγια υπαρκτών προσώπων. Οι ζωντανοί κι όχι ζωντανεμένοι χαρακτήρες του από μόνοι τους αναλαμβάνουν να δράσουν ανεξάρτητα από την αναμενόμενη λογική του συγγραφέα και των αναγνωστών. Ένα σινεμά πνευματικών εικόνων παίζει και συναρπάζει όποιον μπει σ’αυτό το διασκεδαστικό έργο που διατυπώνει την αγάπη και τις ανάγκες των ανθρώπων έτσι όπως υπαγορεύονται από τα ένστικτα μάλλον κι όχι από τις λογικές. Ο Ξενόπουλος,μαέστρος των σεναρίων της ζωής δεν μπορεί παρά να αφήνει το στίγμα του σε κάθε έναν που θέλει να αναγνωρίσει τις λειτουργίες των κοινωνιών τώρα και πάντα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Επιτραπέζια ΠαιχνίδιαΠερισσότερα

OMG (OH MY GODS!)
ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€9.49
ERA
€77.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS